Το Βίντεο Γάμου της Αλίκης & του Σωτήρη

Βίντεο γάμου στην Αίγινα

Βίντεο γάμου στην Αίγινα

Ο Σωτηρης και η Αλικη βρήκαν όλα όσα αναζητούσαν, ο ένας στα ματιά του άλλου Η αμοιβαία έλξη και τα αισθήματα του ενός για τον άλλον οδήγησαν στον γάμο τους, στη 1-7-17 στην Αίγινα. Το ιερό μυστήριο ένωσε το ταιριαστό ζευγάρι, ενώ το εκπληκτικό βίντεο γάμου τους θα τους θυμίζει για πάντα την ημέρα εκείνη.

Οι φίλες της Αλίκης, καθώς και η οικογένειά της, βρέθηκαν στο πλευρό της από νωρίς, συνοδοιπόροι στην προετοιμασία της. Η μεσογειακή ομορφιά της νύφης αναδείχθηκε και με το παραπάνω μέσα στο boho νυφικό της. Την ίδια στιγμή ο Σωτήρης, με την βοήθεια των φίλων του μετατράπηκε σε έναν απόλυτα γοητευτικό γαμπρό, αδημονώντας να συναντήσει την αγαπημένη του.

Το παραθαλάσσιο εκκλησάκι που φιλοξένησε την τελετή, υπήρξε ένα πανέμορφο μέρος που γέμισε με υπέροχες εικόνες το βίντεο γάμου. Η αντάμωση του ζεύγους μπροστά από την εκκλησία αποτέλεσε μια πολύ έντονη στιγμή, ενώ η ευθυμία φίλων και συγγενών γέμιζε την ατμόσφαιρα με θετική ενέργεια.

Η δεξίωση που ακολούθησε, υπήρξε ένα φαντασμαγορικό γεγονός, χάρη στον πανέμορφο χώρο, το υπέροχο καλοκαιρινό βράδυ και τον ατελείωτο χορό που ακολούθησε. Μια σύνθεση δυνατών στοιχείων που οδήγησε σε μια αξέχαστη βραδιά και ένα μοναδικό βίντεο γάμου.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ VIDEO
Δείτε ακόμη..