ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ

Παύλος Μασμανίδης -  Μάχη Αρβανιτίδου

Μια από τις σημαντικότερες επιλογές ενός ζευγαριού κατά την προετοιμασία του γάμου του είναι η επιλογή φωτογράφου.

Το povstudio και τον Έκτορα με την Χριστίνα μας τους συνέστησαν φίλοι που γνώριζαν την δουλειά τους. Από την πρώτη επίσκεψη μας στο site αντιληφθήκαμε ότι η αισθητική και το ύφος του Έκτορα και της Χριστίνας ήταν αυτό που ψάχναμε. 

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, συναντήσαμε τον Έκτορα στον όμορφο χώρο  του povstudio στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Αμέσως καταλάβαμε από την αισθητική του χώρου ότι είχαμε κάνει τη σωστή επιλογή!!! Επιπρόσθετα η πρώτη επαφή με τον Έκτορα μας χαλάρωσε ακόμη περισσότερο. 

Εξαιρετικά φιλικός και ευγενικός, εύκολα αντιλήφθηκε τη δίκη μας αισθητική. Ο Έκτορας έφθασε στο νησί μια μέρα πριν τον γάμο, και κάλυψε και το pre-wedding party!!! Τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια της τελετής ο Έκτορας ήταν ακριβώς αυτό που φανταζόμασταν. Απλός, ήρεμος, καθόλου παρεμβατικός. Το παρεκκλήσι ήταν μικρό εσωτερικά άλλα και αυτό εκμεταλλεύτηκε η οπτική του Έκτορα, ώστε να απαθανατίσει καταπληκτικά πορτρέτα!!! Οι φωτογραφίες μετά την τελετή άλλα και αυτές του γαμήλιου party στο ίδιο ύφος, χαλαρές, αυθόρμητες, καθόλου στημένες, τελεία φωτισμένες!!! Την επόμενη του γάμου και πριν αναχωρήσει απο το νησί, μας επισκέφθηκε στο σπίτι μας. Εκεί έγινε μια επιπλέον φωτογράφιση με τα ενδύματα του γάμου, σε πιο χαλαρό ύφος αλλά πάντα με την editorial αισθητική του Έκτορα!!! Σύντομα μετά το γάμο οι φωτογραφίες ήταν έτοιμες!!! Καταπληκτικές λήψεις, τέλειος φωτισμός και χρώματα, εξαιρετικά πορτρέτα!!!! Πέρα όμως από τα παραπάνω, αυτό που παραμένει και ξεχωρίζει είναι η προσωπική επαφή με τον Έκτορα, έναν επαγγελματία που πλέον θεωρούμε φίλο μας!!!!

Παύλος Μασμανίδης - Μάχη Αρβανιτίδου

Φωτογράφιση Γάμου - Λίολια & Χρήστος στην Χαλκιδική

Τη δουλειά του POV Studio την είδα μέσω μιας φίλης κι αμέσως έψαξα το τηλέφωνό τους. Μια συνάντηση μετά κι ανακοίνωσα στον μέλλοντα σύζυγο ότι είχα βρει τους φωτογράφους μας! Όπως απεδείχθη δεν είχα κάνει λάθος. 

Η αισθητική του Έκτορα και της Χριστίνας (από το χώρο του γραφείου τους μέχρι το ξύλινο usb stick με το βίντεο και το άλμπουμ με τις φωτογραφίες που μας παρέδωσαν) και εκείνη η πρώτη μας συζήτηση με έκαναν να αισθανθώ σιγουριά. Η παρουσία τους την ημέρα του γάμου ήταν όσο διακριτική -και κομψή να δηλώσω!- έπρεπε, οι οδηγίες τους ακριβείς. 

    Όταν είδαμε πρώτη φορά το κλιπ του γάμου μας συγκινηθήκαμε και χαρήκαμε. Ξαναζήσαμε όλη εκείνη την υπέροχη μέρα σε δέκα λεπτά, το μοντάζ ήταν εκπληκτικό, χωρίς να μας ξέρουν οι σκηνές που επέλεξαν, οι άνθρωποι (φίλοι και συγγενείς) που είχαν ξεχωρίσει, η μουσική που διάλεξαν... όλα έδεσαν με έναν τρόπο μαγικό. Και ναι, είχαν δίκιο, το ότι είναι σχετικά μικρό σε διάρκεια βοήθησε στο να το δείξουμε σε όλους (σχεδόν!) και να το δούμε κι εμείς ξανά και ξανά. Όσο για τις φωτογραφίες (πέρα από το ότι όλοι δηλώνουν πόσο... φοβερή φωτογένεια έχουμε -ευχαριστούμε παιδιά χαχαχα) έχουμε σοβαρό "πρόβλημα" ποιες να επιλέξουμε για να μη γεμίσουμε το σπίτι :)

    Οι φωτογραφίες και το βίντεο από την ημέρα του γάμου είναι πολύ σημαντικά, το υποψιαζόμασταν αλλά το καταλαβαίνουμε καλύτερα τώρα. Με μια ματιά σε μεταφέρουν πίσω στο χρόνο σε εκείνες τις στιγμές και τα συναισθήματα που έζησες. Είναι εκεί για να τις μοιραστείς με το παιδί σου, τους γονείς σου, τους φίλους σου. Η Χριστίνα και ο Έκτορας έκαναν εξαιρετική δουλειά, είναι επαγγελματίες με όλη την έννοια της λέξης. Σας ευχαριστούμε πολύ

Φωτογράφιση Γάμου - Λίολια & Χρήστος στην Χαλκιδική

Φωτογράφιση Γάμου Σοφία & Σταύρος στο Κτήμα Λίκνο

Η ζέστη σχέση και διάθεση φάνηκε από το πρώτο μας ραντεβού όταν αναζητούσα να βρω τους φωτογράφους που θα απαθανάτιζαν την αγαπημένη μέρα της ζωής μου.... Εκείνη την μέρα της πρώτης συνάντησης έφυγα από το γραφείο σας με τις καλύτερες εντυπώσεις..... Η συνεργασία μας  κατά την διάρκεια του γάμου καθώς και στην after wedding φωτογράφιση ήταν πολύ καλή και η ποιότητα της δουλειάς σας αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες και το βίντεο του γάμου.....!

Φωτογράφιση Γάμου Σοφία & Σταύρος στο Κτήμα Λίκνο

Φωτογραφίες γάμου - Νίκος & Ελένη

Η σωστή επιλογή  φωτογράφου για τον γάμο μας,  ήταν μεγάλης σημασίας για μας, γιατί γνωρίζαμε ότι πέρα απ’ τις αναμνήσεις μας, η δική του δουλειά θα ήταν αυτή που θα κρατούσε ζωντανές τις μικρές στιγμές αλλά και την ατμόσφαιρα εκείνης της ημέρας. Ο Έκτορας και η ομάδα του απ’ την πρώτη εντύπωση μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια ήταν καταπληκτικοί! Με διακριτική παρουσία, με σεβασμό απέναντι σε μας, τον κόσμο και το γεγονός, με φιλική διάθεση, υπομονή και μια σιγουριά που σ’ έκανε να νιώθεις άνετα και ήρεμα… Πέρα βέβαια απ’ την προσωπική επαφή και την άριστη συνεργασία, το τελικό αποτέλεσμα που πήραμε στα χέρια μας ήταν άκρως δημιουργικό, άρτιο και μας επιβεβαίωσε και με το παραπάνω για την επιλογή μας! 

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Φωτογραφίες γάμου - Νίκος & Ελένη

Φωτογράφιση Γάμου Νίκη & Γιάννης στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής

Αυτό που έμεινε! Ήσασταν ήρεμη δύναμη! Ξέρατε πώς να κινηθείτε και παρόλο που είχατε έρθει για γάμο έκτος Θεσσαλονίκης μόνοι σας βρήκατε το μέρος και ξέρατε ήδη τα καλύτερα σημεία για τη φωτογράφιση! Το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε καλύτερη αποτύπωση των πιο χαρούμενων αναμνήσεων μας που θα μας συντροφεύει για την υπόλοιπη ζωή μας! Αισθανόμαστε δικαιωμένοι και με το παραπάνω που καταλήξαμε στο Povstudio. Νιώθουμε ότι πέσαμε στα πιο καλά χέρια που θα μπορούσαμε. Όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα και το PovStudio δικαίωσε πλήρως την επιλογή μας. Όταν λάβαμε τα album του γάμου και το βίντεο όχι μόνο ενθουσιαστήκαμε με το αποτέλεσμα αλλά δε βλέπαμε την ώρα να τα μοιραστούμε και με τους φίλους μας! Σε όποιον αμφιταλαντεύεται στην επιλογή φωτογραφίας και βίντεο να μην διστάσει να επιλέξει το Povstudio. Ο Έκτορας και η Χριστίνα είναι πραγματικοί επαγγελματίες με διακριτική και ήρεμη παρουσία την ημέρα του γάμου και το πιο σημαντικό με ένα άρτιο αποτέλεσμα σε φωτογραφία και βίντεο! Δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και φίλοι μας που είτε είδαν το δικό μας αποτέλεσμα είτε τους επέλεξαν για την δική τους τέλεια ημέρα!

Φωτογράφιση Γάμου Νίκη & Γιάννης στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής

Φωτογράφιση γάμου Έλενα & Παναγιώτης στη Νάουσα

Με τον Έκτορα και τη Χριστίνα γνωριστήκαμε ένα χρόνο πριν στο Γάμο του Μανώλη και της Όλγας που ήμασταν κουμπάροι. Από τις πρώτες επιλογές και αποφάσεις που είχαμε πάρει όταν ξεκινήσαμε τις προετοιμασίες του γάμου μας ήταν να είναι τα παιδιά οι φωτογράφοι και του δικού μας γάμου (και στη συνέχεια και της βάπτισης της κόρης μας). Η Χριστίνα και ο Έκτορας είναι εκπληκτικοί φωτογράφοι αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι ταυτόχρονα τους διακρίνει η διακριτικότητα, η φιλικότητα και η ψυχραιμία που τουλάχιστον εμείς χρειαζόμασταν τις ημέρες του γάμου μας. Χαμογελαστοί και ήρεμοι κατέγραψαν τις  στιγμές αυτές και στη συνέχεια τις εξιστόρησαν με τον καλύτερο τρόπο... 

Τα παιδιά έχουν την ικανότητα να καταγράψουν και να εξιστορήσουν την ιστορία του γάμου εκπληκτικά... οι φωτογραφίες πέρα από αναμνήσεις αποτελούν και καλλιτεχνία. Η επιλογή των παιδιών όμως επιτρέπει το ζευγάρι ( τουλάχιστον από την εμπειρία μας ως κουμπάροι, νιόπαντροι, και γονείς) να ηρεμήσει και να είναι σίγουρο ότι η φωτογράφηση του μυστηρίου θα είναι όμορφη, ζωντανή και ανεξίτηλη …

Αν πράγματι θέλετέ να αποτυπώσετε τις στιγμές του γάμου σας με τον καλύτερο και καλαίσθητο τρόπο τότε τα παιδιά αποτελούν εύκολη επιλογή....

Η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει περίπου 4 χρόνια μετά την πρώτη μας γνωριμία και η Χριστίνα και ο Έκτορας είναι πια όχι μόνο φίλοι άλλα και οικογένεια μας.

υγ. Να σημειώσουμε ότι η ενδυματολογική επιμέλεια της ομάδας από τη Χριστίνα ήταν μοναδική...

Φωτογράφιση γάμου Έλενα & Παναγιώτης στη Νάουσα

Φωτογράφιση γάμου Ελίνα & Θωμάς στο Κτήμα Δέδα

Καταρχήν θα θέλαμε να σας πούμε ότι από την πρώτη μας συνάντηση, το πρώτο ραντεβού που κάναμε στο studio, μας κερδίσατε. Και ως άνθρωποι με τη συμπεριφορά σας και ως επαγγελματίες με τις ιδέες και τη δουλειά σας. Την ημέρα του μυστηρίου αλλά και των άλλων φωτογραφίσεων μας άρεσε ότι υπήρχε πλάνο σε τέτοιο βαθμό που ήταν ευχάριστο και καθόλου κουραστικό. Όταν είδαμε τα δείγματα και πήραμε στα χέρια μας τα άλμπουμ καταλάβαμε ότι κάναμε την άριστη επιλογή. Μείναμε κατενθουσιασμένοι με τη δουλειά και το αποτέλεσμα και αυτό είναι που μένει στο τέλος, το αποτέλεσμα. Η όλη συνεργασία με το POVStudio θα σας αφήσει ικανοποιημένους τόσο όσο να τους θεωρείτε τους προσωπικούς σας φωτογράφους.

Φωτογράφιση γάμου Ελίνα & Θωμάς στο Κτήμα Δέδα

Φωτογράφιση Γάμου Ελένα & Βαγγέλης στην Θεσσαλονίκη

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας, μόνο συγκίνηση μας πλημμυρίζει.. Ξεκινώντας από το ευχολόγιο του γάμου μας, τον γάμο μας και έπειτα τη Βάπτιση του γιου μας… Στιγμές γεμάτες χαρά αποτυπωμένες από εσάς με τον καλύτερο τρόπο! Στιγμές που τις ξανά ζούμε χάρη σε εσάς! Σε φυσικά τοπία, χωρίς να μας περιορίσετε σε ένα στούντιο και σε μέρη απλά υπέροχα συνδεδεμένα με μας.

Αυτό ήταν που μας άρεσε από την αρχή σε εσάς! 

Χωρίς περιορισμούς και πρέπει αλλά με επαγγελματισμό και διακριτικότητα βαδίσατε μαζί μας.

Κρίνοντας, λοιπόν, εκ των αποτελεσμάτων, απλά δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερη επιλογή πέρα από ΕΣΑΣ!!!! 

THANKS GUYS!!!

Φωτογράφιση Γάμου Ελένα & Βαγγέλης στην Θεσσαλονίκη