FAQs

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΑΤΕ ΤΟ STYLE ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΑΣ; 

Το style μας είναι περιγραφικό, φυσικό και αυθόρμητο. Μας αρέσει να διηγούμαστε την αληθινή  ιστορία του γάμου σας μέσο της φωτογραφίας. Είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας καθοδηγούμε αλλά ξέρουμε πότε να απομακρυνθούμε και να καταγράψουμε τις όμορφες στιγμές που κάνουν τον γάμο σας μοναδικό.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΕ;

Ξεκινήσαμε το 2006 να ασχολούμαστε επαγγελματικά με την φωτογραφία και το βίντεο. Το 2011 ανοίξαμε το POVstudio. Από τότε έχουμε μια συνεχή εξέλιξη με σεμινάριο στο Εξωτερικό και στην Ελλάδα. Συμμετέχουμε σε παγκόσμιους διαγωνισμούς φωτογραφίες από τους οποίους έχουμε βραβευτεί. Το 2017 είχαμε την τιμή να είμαστε κριτές στο διαγωνισμό φωτογραφίας του PWS. Έχουμε μια συνεχή συνεργασία από το 2015 με το GLOW magazine στο κομμάτι του πορτραίτου. Είμαστε από τους ανθρώπους που δεν σταματάμε ποτέ! Πάντα ψάχνουμε για το επόμενο βήμα που θα βελτιώσει ακόμα παραπάνω τις υπηρεσίες μας!  

ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ; 

Αγαπάμε τους Destination γάμους. Το 70% των γάμων μας είναι εκτός Θεσσαλονίκης σε όμορφους προορισμούς όπως: Σαντορίνη, Μύκονο, Σαμοθράκη, Πάρο, Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Αίγινα, Ύδρα, Θάσο, Κέρκυρα, Αθήνα, Λάρισα, Καβάλα, Μέτσοβο και Ζαγοροχώρια.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ; 

Το προσωπικό που θα έρθει στον γάμο σας, όπως και εμείς, είμαστε ασφαλισμένοι και έχουμε μαζί μας ότι δικαιολογητικά χρειάζεται στην περίπτωση ελέγχου κατά την διάρκεια της δεξίωσης.

ΜΕ ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ; 

Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας, επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές της Canon και πάντα έχουμε μαζί μας back up εξοπλισμό. 

ΠΟΣΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΑΣ;

Πάντα είμαστε 2 φωτογράφοι την ημέρα του γάμου σας. Αυτό σημαίνει ότι οι προετοιμασίες σας στα σπίτια σας θα είναι παράλληλες χωρίς να χρειαστεί να ντυθεί ο γαμπρός από πολύ νωρίς.

ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΑΣ;

Συνήθως είμαστε μαζί σας για 8-10 ώρες. Μέσα σε αυτές τις ώρες δίνουμε το 110% τις προσοχής μας σε όλες τις στιγμές που θα κάνουν τον γάμο σας μοναδικό!

ΚΑΝΕΤΕ BACK UP ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΑΣ; 

Χρησιμοποιούμαι την μέθοδο των τριών back up. Δύο στο studio και ένα back up σε διαφορετικό χώρο. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Αφού σας παραδώσουμε τις φωτογραφίες κρατάμε δύο back up, ένα στο studio και ένα σε διαφορετικό χώρο. Τα δύο αυτά back up τα κρατάμε εφόρου ζωής.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ; 

Οι φωτογραφίες που θα πάρετε είναι ξεκαθαρισμένες. Συνήθως παραδίδουμε περίπου στις 600-800 φωτογραφίες σε ένα γάμο. Βλέπουμε τις φωτογραφίες του γάμου σας μια μια και διαλέγουμε τις καλύτερες και αυτές που διηγούνται τον γάμο σας με τον καλύτερο τρόπο! 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ; 

Εξαρτάται από το πρόγραμμα μας και τα ταξίδια μας, οκτώ έως δώδεκα εβδομάδες είναι το σύνηθες. Μόλις οι φωτογραφίες σας είναι έτοιμες, θα σας αποσταλούμε το slideshow του γάμου σας και ένας σύνδεσμος με την δική σας ιδιωτική, προστατευμένη με κωδικό, συλλογή όπου θα μπορείτε να δείτε, να κατεβάσετε και να μοιραστείτε τις εικόνες από τον γάμο σας με την οικογένεια σας και τους φίλους σας.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΜΠΟΥΜ; 

Ναι βέβαιος. Το άλμπουμ είναι αυτό που θα δείξετε στα παιδιά σας και στα παιδιά των παιδιών σας από την ημέρα του γάμου σας. Πρώτα στήνουμε το προσχέδιο του άλμπουμ σας σε ψηφιακή μορφή. Μετά το βλέπετε και μας ενημερώνεται αν θα χρειαστείτε κάποια αλλαγή. Τέλος το στέλνουμε για εκτύπωση! Τα άλμπουμ μας είναι χειροποίητα, ψηφιακά με πολλές επιλογές εξωφύλλων.  Συνεργαζόμαστε με την εταιρία ARTpoint για την εκτύπωση και την βιβλιοδεσία των άλμπουμ μας.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΕΝΕΣ; 

Όλες οι φωτογραφίες που θα παραλάβετε περνάτε από δύο στάδια επεξεργασίας. Το πρώτο στάδιο είναι η φωτεινότητα και η αντίθεση και το δεύτερο στάδιο είναι το χρωματικό ύφος των φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες που θα συνθέσουν το άλμπουμ σας περνάνε και από ένα τρίτο στάδιο επεξεργασίας, το retouching (γνωστό και ως ρετουσάρισμα).

ΤΡΩΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΑΣ; 

Δεν είναι απαραίτητο αλλά καλό είναι να φάμε και εμείς! Στους περισσότερος γάμους ξεκινάνε από νωρίς το μεσημέρι και καταλήγουμε στην δεξίωση το βράδυ. Καλό είναι να υπάρχει ένα μικρό τραπέζι κάπου μέσα στον χώρο της δεξίωσης ώστε να μπορέσουμε να αφήσουμε τα πράγματα μας και να τσιμπήσουμε κάτι στα γρήγορα πριν ξεκινήσει το party σας.

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ; 

Ιδανικά καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας ένα χρόνο νωρίτερα από την ημερομηνία του γάμου σας. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να κλείσουμε ένα γάμο δύο μήνες πριν ή δύο ημερολογιακά έτη εκ των προτέρων. Σε γενικές γραμμές "όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα”! Με την κατάθεση της προκαταβολής δεσμεύουμε την ημερομηνία για εσάς. 

ΤΟ COPYRIGHT ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ; 

Από το ψηφιακό αρχείο που σας παραδίδουμε σε USB stick μπορείτε να εκτυπώσετε και να ανεβάσετε στα social media ότι θέλετε! Το copyright των φωτογραφιών παραμένει σε εμάς που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες για διαφημιστικό σκοπό αλλά μόνο για προσωπική χρήση. Στην περίπτωση που κάποιος ventor του γάμου σας θέλει να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες μας για διαφημιστικό σκοπό απλά τον παραπέμπεται σε εμάς.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ; 

Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούμε να κρατήσουμε μια ημερομηνία χωρίς την καταβολή της προκαταβολής. Καλό είναι αφού έχετε αποφασίσετε να συνεργαστούμε το συντομότερο να κλείσετε και την ημερομηνία.

ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ / ΚΑΛΥΤΕΡΕ ΤΙΜΕΣ; 

Υπάρχουν φορές που κάνουμε εκπτώσεις ή καλύτερες τιμές, αλλά εξαρτάται κυρίως από το πρόγραμμα μας και την ημερομηνία του γάμου σας. Έτσι, εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία σχετικά με τον προϋπολογισμό, απλά ενημερώστε μας και μπορούμε να το συζητήσουμε.

ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΑΜΟΥΣ; 

Ναι βέβαιος! Κάνουμε φωτογραφίσεις Εγκυμοσύνης, Οικογενειακές φωτογραφίσεις, Καλλιτεχνικά Πορτραίτα, Επαγγελματικά πορτραίτα, φωτογραφίσεις χώρων και πολλά άλλα…