Βίντεο Γάμου στην Χαλκιδική Αστέρης & Isabelle

Destination Wedding Xalkidiki - Βίντεο γάμου

Destination Wedding Xalkidiki - Βίντεο γάμου

Ο Αστέρης χρειάστηκε να φτάσει μέχρι το Παρίσι για να βρει τον έρωτα της ζωής του, την Ιζαμπέλα. Όπως αποδείχθηκε φυσικά άξιζε τον κόπο, αφού η ομορφιά και η λεπτοί τρόποι της είναι όσα μπορεί να ζητήσει ένας άνδρας. Το χαμόγελο και η αισιοδοξία του Αστέρη ήταν εκείνα που κέρδισαν αντίστοιχα την Ιζαμπέλα, ώστε να πει το ''ναι'' για τον υπέροχο γάμο που ακολούθησε.
Η Ιζαμπέλα ετοιμάστηκε με την παρουσία των αγαπημένων της προσώπων έχοντας επιλέξει ένα ρομαντικό νυφικό, που την έκανε να λάμψει. Ο Αστέρης την ίδια στιγμή στο σπίτι του, ετοιμάστηκε με την οικογένεια και τους φίλους του μέσα σε εύθυμο κλίμα και πολύ κέφι. Το γαμπριάτικο κοστούμι του ταίριαξε απόλυτα και ήταν πλέον έτοιμος να συναντήσει την αγαπημένη του.
Όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του ζεύγους συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία όπου το ζευγάρι επρόκειτο να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Το μυστήριο τελέσθηκε σε απίστευτα ρομαντική ατμόσφαιρα, χαρίζοντας στο βίντεο γάμου μοναδικά στιγμιότυπα και εκπληκτικές εικόνες.
Την τελετή ακολούθησε ένα μοναδικό πάρτι που κέρδισε όλες τις θετικές εντυπώσεις. Τιμήθηκαν τόσο οι παραδοσιακοί όσο και οι μοντέρνοι χοροί, κάνοντας την βραδιά αυτή απόλυτα διασκεδαστική και ιδιαίτερη, μια βραδιά που όλοι θα θυμούνται για πολύ καιρό.


arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ VIDEO
Δείτε ακόμη..