Καλοκαιρινή Φωτογράφιση Εγκυμοσίνης - Γεωργία & Λάζαρος

Φωτογραφίες εγκυμοσύνης στην Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες εγκυμοσύνης στην Θεσσαλονίκη

Μια ηλιόλουστη μέρα του καλοκαιριού φωτογράφισα στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη τον Λάζαρο και την Γεωργία. Φρέσκο, πολύ ταιριαστό ζευγάρι και σύντομα γονείς, μου χάρισαν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα με σκοπό την υπέροχη αυτή φωτογράφιση εγκυμοσύνης. 

Η φωτογράφισή μας ξεκίνησε πλάι στην αμμουδιά. Η ηρεμία που αποπνέει η θάλασσα και το απίστευτα όμορφο τοπίο, τόνωσαν θετικά την δημιουργικότητα και την διάθεσή μας. Η Γεωργία, τόσο εύθυμη και όμορφη ακτινοβολούσε από ευτυχία αναμένοντας την γέννηση του μωρού τους, ενώ ο Λάζαρος, κρατώντας την πάντα στην αγκαλιά του δεν έπαψε να είναι τρυφερός μαζί της και να χαμογελά εγκάρδια. 

Συνεχίσαμε την φωτογράφιση πάνω στα παραθαλάσσια βράχια. Η ανυπομονησία και ο ενθουσιασμός που διαγράφονται στα πρόσωπα των ζευγαριών που πρόκειται να γίνουν γονείς αποτελούν ένα τόσο έντονο και θετικό στοιχείο που όλα τα ζευγάρια θέλουν να θυμούνται μετά από χρόνια, γι' αυτό και είναι τόσο σπουδαία και ιδιαίτερη η φωτογράφιση της εγκυμοσύνης. Η στοργή που νιώθει η Γεωργία και ο Λάζαρος για το μικρό αγγελούδι τους που σύντομα θα έρθει στον κόσμο, είναι συγκινητική και η φωτογράφιση της εγκυμοσύνης το κάνει αυτό φανερό με τον πιο γλυκό τρόπο.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Δείτε ακόμη..