Φωτογράφιση Γάμου | Έλενα & Νίκος στην Χαλκιδική

Φωτογραφίες Γάμου στην Χαλκιδική

Φωτογραφίες Γάμου στην Χαλκιδική

Ως φωτογράφοι γάμου μας δίνει απίστευτή χαρά όταν ένα ζευγάρι μας επιλέγει να φωτογραφήσουμε την ημέρα του γάμου τους καθώς η ημέρα αυτή σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου συναρπαστικού κεφαλαίου στην ιστορία αγάπης τους. Η Έλενα και ο Νίκος επέλεξαν να ξεκινήσουν αυτό το κεφάλαιο στην μαγευτική Χαλκιδική, όπου και πραγματοποιήθηκε ο γάμος τους. 

Νύφη και γαμπρός ετοιμάστηκαν σε ξεχωριστά σπίτια στην Χαλκιδική παρέα με τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Ο Νίκος ετοιμάστηκε στην αυλή του σπιτιού του στο Ποσείδι Χαλκιδικής παρέα με τους φίλους και συγγενείς του. Από την προετοιμασία του δεν παρελήφθησαν τα πειράγματα και οι εύθυμες στιγμές καθώς τον ξύριζαν και τον έντυναν για την μεγάλη ημέρα. Φορώντας ένα μαύρο κουστούμι και παπούτσια του οίκου Prada είναι πιο γοητευτικός από ποτέ.

Την ίδια ώρα, σε μία πολυτελή σουίτα στο Seven Rocks στο Παλιούρι Χαλκιδικής, η οποία μεταμορφώθηκε σε ένα bridal themed party η Έλενα ετοιμαζόταν, απολαμβάνοντας χαρούμενες στιγμές με τις φίλες και την οικογένεια της. Φορώντας ένα λευκό φόρεμα δημιουργία της Denise Eleftheriou ήταν άκρως εντυπωσιακή. Από τις φωτογραφίες που μας δημιούργησαν μεγάλη συγκίνηση, είναι η στιγμή που η γιαγιά της Έλενας την αντικρίζει για πρώτη φορά ντυμένη νύφη. Βλέποντας τον γαμπρό και την νύφη να προετοιμάζονται μπορούσαμε να διαισθανθούμε την ευτυχία και την ανυπομονησία που ένιωθαν να δουν ο ένας τον άλλο και να πουν το μεγάλο ναι.

Η στιγμή που ο Νίκος αντίκρισε την Έλενα να κατεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και έδωσαν το πρώτο τους φιλί δημιούργησε ένα συγκινητικό κλίμα μέσα στο οποίο εκτυλίχθηκε το μυστήριο. Η τελετή έγινε στο εξωτερικό της ανθοστολισμένης εκκλησίας Παναγιάς Φανερωμένης η οποία χάρις την παραθαλάσσια τοποθεσία της δημιούργησε τις πιο ρομαντικές φωτογραφίες γάμου

Μετά το τέλος της τελετής πραγματοποιήσαμε την after wedding φωτογράφιση στα πανέμορφα τοπία της Χαλκιδικής. Δεν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε πιο μαγευτικά μέρη από τους αγρούς και το παραθαλάσσιο τοπίο κοντά στο ξωκλήσι μέσα στα οποία το ζευγάρι μας ξεδίπλωσε τον έρωτα του μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Η μέρα όμως δεν τελείωσε ακόμα αφού ένα ξέφρενο πάρτι στο Navago Beach bar ήταν έτοιμο να ξεκινήσει. Στον πανέμορφα διαμορφωμένο χώρο, τον οποίο επιμελήθηκε όπως και τον συνολικό στολισμό του γάμου, η caravan project , φίλοι και συγγενείς γιόρτασαν τον γάμο του Νίκου και της Έλενας. Μία βραδιά γεμάτη χορό μουσική και χαμόγελα αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες γάμου του ζευγαριού κρατώντας τις αναμνήσεις από αυτή την μέρα αναλλοίωτες στο χρόνο.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Φωτογραφία γάμου
Δείτε ακόμη..