Φωτογραφίες Γάμου | Φωτεινή & Τηλέμαχος στο Κτήμα Μπίτου - Πάπιγκο

Φωτογράφος Γάμου στo Πάπιγκο

Φωτογράφος Γάμου στo Πάπιγκο

O γάμος του Τηλέμαχου και της Φωτεινής ήταν σαν να βγήκε από παραμύθι. Στα πέτρινα σοκάκια του ονειρεμένου Πάπιγκου, εκτυλίχθηκε η ιστορία αγάπης τους, η οποία θα μείνει πάντα ζωντανή μέσα από κάθε φωτογραφία γάμου τους.

Γαμπρός και νύφη ετοιμάστηκαν στο Αυραγόνιο, ένα αρχοντικό ξενοδοχείο με θέα τις εμβληματικές κορυφές της Τύμφης. Με την εντυπωσιακή αυτή θέα ο Τηλέμαχος ετοιμάστηκε στην αυλή του δωματίου του, με μουσική και χορό για την πιο σημαντική μέρα της ζωής του. Ντυμένος με ένα μαύρο κουστούμι σε κλασικές γραμμές, ήταν απίστευτα κομψός. Το ντύσιμο του γαμπρού ολοκλήρωσαν αξεσουάρ, όπως είναι το εμβληματικό ρολόι της omega seamaster που επέλεξε.

Σε μία παρόμοια καταπράσινη αυλή λίγο πιο δίπλα προετοιμαζόταν και η Φωτεινή για μία μέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Παρέα με τους αγαπημένες της φίλους και συγγενείς προετοιμάστηκε μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα. To νυφικό της, δημιουργία της Denise Eleftheriou ταίριαζε απόλυτα με την παραμυθένια αισθητική του γάμου και κολακεύει απόλυτα το γήινο μακιγιάζ και χτένισμα που επέλεξε η νύφη μας.

Ως φωτογράφοι γάμου δεν υπάρχει στιγμή που να απολαμβάνουμε να απαθανατίζουμε περισσότερο, από αυτήν που το ζευγάρι μας ανταλλάζει την πρώτη ματιά στα σκαλιά της εκκλησίας. Το βλέμμα του Τηλέμαχου γεμάτο συγκίνηση έδειχνε πόσο ανυπομονούσε για αυτήν ακριβώς την στιγμή. Τίποτα δεν θα μπορούσε να αφηγηθεί καλύτερα την μαγεία αυτού του βλέμματος και του πρώτου τους φιλιού από τις φωτογραφίες του γάμου τους. Το μυστήριο κύλησε γρήγορα στο ναό του Αγίου Βλασίου όπου το ζευγάρι μας επέλεξε να σφραγίσει την αγάπη του.

Τελειώνοντας με το μυστήριο πραγματοποιήσαμε την after wedding φωτογράφιση στα γραφικά σοκάκια του Πάπιγκο. Τα πέτρινα σοκάκια και η εντυπωσιακή θέα του βουνού της Τύμφης δημιούργησαν το τέλειο σκηνικό για να εξιστορηθεί η αγάπη της Φωτεινής και του Τηλέμαχου. Και εμείς οι ίδιοι ως φωτογράφοι γάμου αφεθήκαμε στη μαγεία κάθε στιγμής δημιουργώντας έτσι τις πιο ονειρεμένες φωτογραφίες του ζευγαριού μας.

Η αξέχαστη αυτή ημέρα ολοκληρώθηκε στο Κτήμα Μπίτου. Μία καταπράσινη έκταση με θέα τη Τύμφη στολίστηκε για να υποδεχτεί το ζευγάρι μας. Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι το πρωί ολοκληρώνοντας μία ημέρα που μέσα από τις φωτογραφίες γάμου τους θα την θυμούνται για πάντα.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Φωτογραφία γάμου
Δείτε ακόμη..