Μοναδικό Βίντεο γάμου στην Θεσσαλονίκη

Ρομαντικό βίντεο γάμου στη Θεσσαλονίκη | Jane & Μιχάλης

Ρομαντικό βίντεο γάμου στη Θεσσαλονίκη | Jane & Μιχάλης

Το βίντεο γάμου της Jane και του Μιχάλη αποτελεί μια πολύ συγκινητική αφήγηση της ιστορίας από την ημέρα του γάμου τους. Οι δυο τους απέδειξαν την αγάπη τους με κάθε τρόπο, μέσα από όμορφα λόγια και δακρυσμένα μάτια. Μάτια γεμάτα χαρά και ευγνωμοσύνη που βρήκαν ο ένας τον άλλον.

Η ανυπομονησία όλων και ειδικά του ζευγαριού ήταν φανερή κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους. Η οικογένεια και οι στενοί φίλοι συνέβαλαν στην περιποίηση και την φροντίδα των μελλονύμφων, κάτι που φαίνεται έντονα στο βίντεο του γάμου. Η Jane χάρισε στον πατέρα της μια πολύ τρυφερή και αξέχαστη στιγμή μόλις την αντίκρισε μέσα στο ολόλευκο νυφικό της. Την ίδια στιγμή στο σπίτι του γαμπρού είχε στηθεί χορός και κέφι λίγο πριν αναχωρήσουν για την Εκκλησία.

Τηρώντας την παράδοση, ο γαμπρός κατέφθασε στον Άγιο Ελευθέριο με ζωντανή μουσική και το πλήθος να ακολουθεί χορεύοντας και τραγουδώντας. Λίγη ώρα αργότερα, η Jane έκανε την εμφάνισή της προκαλώντας δάκρυα χαράς στον Μιχάλη. Πανέμορφη και εκθαμβωτική δέχτηκε την ανθοδέσμη του γαμπρού και μαζί, πιασμένοι από το χέρι οδηγήθηκαν προς το ιερό.

Κάθε στιγμή στο βίντεο του γάμου της Jane και του Μιχάλη αποτελεί και μια μικρή υπενθύμιση της αγάπης τους. Θέλοντας να φανερώσουν για άλλη μια φορά τα συναισθήματά τους, έκαναν και ανταλλαγή όρκων πέρα από την καθιερωμένη θρησκευτική τελετή. Τα λόγια τους άγγιξαν τις δικές τους καρδιές αλλά και όλων των καλεσμένων που παρακολούθησαν τους όμορφους όρκους που χάρισαν ο ένας στον άλλον.


arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ VIDEO
Δείτε ακόμη..