Βίντεο γάμου στη Θεσσαλονίκη Κτήμα Λίκνο

το Βίντεο γάμου της Έλενας & Δημήτρη

το Βίντεο γάμου της Έλενας & Δημήτρη

Η Έλενα Παλαιολόγου και ο Δημήτρης Χουλιάρας ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο του 2014. Η συγκίνηση της Έλενας ήταν αδύνατο να μείνει κρυφή καθ' όλη την διάρκεια της μεγάλης μέρας, ενώ η ανυπομονησία του Δημήτρη ήταν τόσο έντονη που έκανε το πρόσωπό του να λάμπει. 

Η προετοιμασία της Έλενας ξεκίνησε στο σπίτι της στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όπου δέχτηκε πολύτιμη βοήθεια από τις φίλες της στην προσπάθειά της να μεταμορφωθεί στην νύφη που πάντα ονειρευόταν. Πολλές από αυτές ταξίδεψαν από το εξωτερικό για να μοιραστούν μαζί της αυτή την όμορφη στιγμή. Η χαρά ήταν τόσο μεγάλη, που το γλέντι ξεκίνησε ήδη από νωρίς με κλαρίνα και παραδοσιακή μουσική. Στο απέναντι «στρατόπεδο», ο Δημήτρης με την υποστήριξη της αντροπαρέας του ετοιμάστηκε στο σπίτι του, με κέφι και πολύ γέλιο, απολαμβάνοντας εξαιρετικά πούρα και δροσερή μπίρα.

Το ραντεβού δόθηκε τις τελευταίες απογευματινές ώρες στο Κτήμα Λίκνο, στο Λευκοχώρι Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος, σε κλίμα συγκίνησης και άμετρης χαράς. Έντονα συναισθήματα κατέλαβαν το ζευγάρι στο αντίκρισμα ενός του άλλου, τα οποία η ομάδα μας συνέλαβε με απόλυτη ευλάβεια στο βίντεο γάμου. Στο πάρτι που ακολούθησε στον ίδιο χώρο, διασκέδασαν όλοι οι καλεσμένοι με άφθονο ποτό και ξέφρενο χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή για όλους!


arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ VIDEO
Δείτε ακόμη..