Φωτογράφος γάμου | Anka & Νίκος στην Παραλία Κατερίνης

Φωτογραφίες γάμου στο Mediterranean Village

Φωτογραφίες γάμου στο Mediterranean Village

Φωτογραφίες Γάμου | Anka & Νίκος 

Η Anka και ο Νίκος είναι ένα ξεχωριστό ζευγάρι στην καρδιά μας!

Η ιστορία αυτού του ζευγαριού ξεκινάει πριν δώδεκα χρόνια, όταν γνωρίστηκαν εντελώς τυχαία σε έναν δρόμο της Ζυρίχης! Ούτε οι ίδιοι ίσως πίστεψαν ότι η γνωριμία εκείνη θα ολοκληρώνονταν μια μέρα με έναν υπέροχο γάμο στην Ελλάδα. 

 Όταν πριν ένα χρόνο ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη για διακοπές, επισκέφτηκαν την παραλία της Κατερίνης, όπου και επέλεξαν να γίνει ο γάμος τους. 

Στην παραλία είχε στηθεί μια λευκή τέντα, στολισμένη με εντυπωσιακές συνθέσεις λουλουδιών και καρέκλες για τους καλεσμένους. Οι φίλοι του ζευγαριού από τρία διαφορετικά μέρη του κόσμου, ταξίδεψαν για να τιμήσουν το ζευγάρι και να χαρούν το γεγονός που χρόνια περίμεναν.

Η Anka με την μελωδία του ακορντεόν έφτασε πολύ ήρεμη και συγκινημένη στο πλευρό του Νίκου. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με θέα τη θάλασσα. Δεν δίστασε κανένας από τους δυο να εκφραστεί διαβάζοντας τα λόγια αγάπης προς το πρόσωπο του άλλου. Οι οικογένειες και των δύο παρακολούθησαν την τελετή προσπαθώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Το σκηνικό με το ζευγάρι μέσα στην καμάρα των λουλουδιών ήταν ιδανικό για τη φωτογραφία γάμου.

Η αξέχαστη αυτή ημέρα ολοκληρώθηκε με μια ρομαντική φωτογράφιση που ακολούθησε στην αμμουδιά της παραλίας Κατερίνης, ενώ οι καλεσμένοι κατευθύνονταν προς το εστιατόριο του ξενοδοχείου για τη γαμήλια δεξίωση. 

Το ζευγάρι κέρδισε τις εντυπώσεις με την δυναμική του άφιξη στο χώρο. Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα διασκεδαστικό πάρτυ όπου δεν έλειψαν τα στοιχεία της παράδοσης και εθίμων. 

Για φινάλε το ζευγάρι παρέα με όλους τους καλεσμένους κράτησε την πιο όμορφη εικόνα για να κλείσει η βραδιά. Όλοι μαζεύτηκαν στην παραλία μπροστά στην θάλασσα και άναψαν φαναράκια με κεριά που τα άφησαν με μια ευχή να σηκωθούν ψηλά στον ουρανό. Το τοπίο ήταν απλώς μαγικό και ως φωτογράφος γάμου κρατάω αναμνήσεις σαν κι αυτές για πάντα στο μυαλό.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Φωτογραφία γάμου
Δείτε ακόμη..