Φωτογράφος γάμου Ναστάζια & Βασίλης

Φωτογράφιση γάμου στο Duck private cheffing

Ο Βασίλης και η Ναστάζια είναι ένα πολύ ερωτευμένο και χαμογελαστό ζευγάρι. Η ημέρα του γάμου τους ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία τόσο για τους ίδιους όσο και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Έτσι και η φωτογράφιση του γάμου ήταν απολαυστική χάρη στην θετική διάθεση όλων, συγγενών και φίλων. 

Η προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης ξεκίνησε από το μεσημέρι στα πατρικά σπίτια των νεονύμφων. Η διάθεση πολύ ανεβασμένη ενώ η μουσική και ο χορός δε θα μπορούσαν να λείπουν από τα δύο σπίτια. Ο κόσμος πλήθαινε ολοένα και περισσότερο και η στιγμή του ντυσίματος πλησίαζε. 

Η Ναστάζια φόρεσε ένα εκπληκτικό φόρεμα, ειδικά φτιαγμένο για την ίδια από τον οίκο Κωσταρά, που συνδυάστηκε τέλεια με τις εκπληκτικές γόβες της. Το κοντό φόρεμα, με την λάμψη και τις διαφάνειές του υπογράμμισε την ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της νύφης. Ο Βασίλης φόρεσε ένα σκουρόχρωμο εφαρμοστό κοστούμι που ανέδειξε το στιλ και την γοητεία του. Το χαμόγελο του ήταν φυσικά το πιο δυνατό του σημείο. Ως φωτογράφος γάμου ήταν χαρά μου να φωτογραφίσω αυτό το πανέμορφο ζευγάρι.

 Ο γάμος έλαβε χώρα στην εκκλησία του Αγίου Βασιλείου όταν είχε πια νυχτώσει. Τον μοναδικό στολισμό στην εκκλησία και στην δεξίωση επιμελήθηκε η Κυριακή Σιδηροπούλου. Ζεστό Κρασί σερβιριζόταν σε όλους τους καλεσμένους κάνοντας πιο ζεστή και ατμοσφαιρική την χειμωνιάτικη νύχτα. Σειρές από φώτα στόλιζαν τον προαύλιο χώρο του ναού ενώ αναμμένα κεριά δημιουργούσαν μια πολύ όμορφη αύρα στον χώρο. Λίγο αργότερα, η Ναστάζια έκανε την εμφάνισή της αφήνοντας άφωνο τον κόσμο με το λαμπερό της φόρεμα και την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

 Το μυστήριο ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με πολύ συγκίνηση αλλά και μεγάλα χαμόγελα. Ως ανδρόγυνο πλέον, ο Βασίλης και η Ναστάζια έκαναν την έξοδό τους από τον ναό. Οι καλεσμένοι σκόρπισαν ρύζι στο ζευγάρι σύμφωνα με την παράδοση δημιουργώντας όμορφες εικόνες για την φωτογράφιση του γάμου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε στο Duck private cheffing. Έναν εκπληκτικό χώρο εστίασης. Το φαγητό κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις όπως ήταν αναμενόμενο, ενώ η διακόσμηση από την ομάδα της Κυριακής Σιδηροπούλου  ήταν πανέμορφη. Το πάρτι δεν άργησε να ξεκινήσει και η πίστα σύντομα γέμισε. Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν με την ψυχή τους περνώντας ένα υπέροχο βράδυ, όπως φαίνεται άλλωστε και στις εκπληκτικές φωτογραφίες του γάμου.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..