Φωτογράφος γάμου Άντρεα & Στέφανος

Φωτογράφιση γάμου στο The MET Hotel Θεσσαλονίκη

Η Άντρια και ο Στέφανος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το περασμένο φθινόπωρο, στην Θεσσαλονίκη. Η ημέρα του γάμου ξεκίνησε για το όμορφο ζευγάρι στο The Met Hotel, όπου ετοιμάστηκαν και οι δύο, σε ξεχωριστές σουίτες φυσικά. Με θέα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και πολυτελείς εσωτερικούς χώρους, το Met ήταν ιδανικό για την προετοιμασία των νεονύμφων και την φωτογράφισή τους. 

Φίλοι και γνωστοί άρχισαν να καταφτάνουν στον χώρο για να συμμετέχουν στην προετοιμασία του ζεύγους. Τα ποτά και τα τσουγκρίσματα άρχισαν από νωρίς στο δωμάτιο των ανδρών με γέλια και πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ενώ την ίδια στιγμή η Άντρια και οι φίλες της είχαν στραφεί στο μακιγιάζ και την την τελειοποίηση της εικόνας τους με εύθυμους και ενθουσιώδεις ρυθμούς. Τόσο ο Στέφανος και η Άντρια όσο και όλοι οι φίλοι τους, ήταν απίστευτα ευγενικοί άνθρωποι, κάτι που πραγματικά με εντυπωσίασε και εκτίμησα ως φωτογράφος γάμου. 

Η ώρα είχε πια περάσει και έφτασε η στιγμή το μαύρο κοστούμι του Στέφανου να εκπληρώσει τον σκοπό του και να φορεθεί από τον γαμπρό. Όλη η παρέα στήθηκε γύρω από τον Στέφανο και με περίσσεια χαρά άρχισε να τον ντύνει. Η Άντρια, ακούγοντας όλα τα θετικά σχόλια και της ευχές από τις φίλες της, φόρεσε το πανέμορφο νυφικό της. Λευκό και πληθωρικό, με κέντημα στο μπούστο, έκλεψε την παράσταση μόλις έκανε η Άντρια την εμφάνισή της. Οι φωτογραφίες του γάμου αποτυπώνουν όλη την εύθυμη ατμόσφαιρα που κυριαρχούσε στον χώρο της προετοιμασίας. 

Ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός της Θεσσαλονίκης φιλοξένησε τον γάμο του Στέφανου και της Άντριας. Το μυστήριο κύλησε μέσα σε κλίμα χαράς και έντονης συγκίνησης. Η ανταλλαγή των δαχτυλιδιών και των στεφάνων αποτέλεσαν από τις ομορφότερες στιγμές της ημέρας και της φωτογράφισης του γάμου. Η έξοδος από την εκκλησία έγινε όταν είχε πια νυχτώσει και η ρίψη του ρυζιού ήταν ένα πολύ όμορφο θέαμα όπως φάνηκε και στις φωτογραφίες του γάμου. 

Η βραδιά συνεχίστηκε στο Met όπου έγινε το πάρτι του γάμου. Η είσοδος του ζεύγους έγινε με σαμπάνια και πολύ χορό. Το πρώτο βαλς των νεόνυμφων κέρδισε τον ενθουσιασμό και το χειροκρότημα όλων των καλεσμένων και αποδόθηκε με τις ομορφότερες εικόνες στην φωτογράφιση του γάμου. Οι καλεσμένοι δεν άργησαν να ξεσηκωθούν και οι ίδιοι, περνώντας όλοι μαζί ένα πολύ όμορφο βράδυ γεμάτο χορό και διασκέδαση.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..