Φωτογράφος Γάμου | Λήδα & Δημήτρης στο Eagles Palace Χαλκιδικής

Φωτογραφία Γάμου στo Eagles Palace 1

Φωτογραφία Γάμου στo Eagles Palace 1

H Λήδα και ο Δημήτρης είναι από τα ζευγάρια που από την πρώτη στιγμή που τα συνάντησα, μπορούσα να αισθανθώ πόσο ερωτευμένοι είναι. Έτσι όταν καλέστηκα να πραγματοποιήσω την φωτογράφιση του γάμου τους, ο οποίος έγινε στο Eagles Palace στη Χαλκιδική ήμουν σίγουρος ότι κάθε μία φωτογραφία θα είναι εντυπωσιακή.

Νύφη και γαμπρός ετοιμάστηκαν με την βοήθεια των πιο αγαπημένων τους ανθρώπων σε ξεχωριστές σουίτες του ξενοδοχείου  Eagles Palace στη Χαλκιδική. Ο Δημήτρης σε γιορτινό κλίμα, απόλαυσε τις τελευταίες του εργένικες στιγμές πριν την τελετή με φίλους και συγγενείς να τον βοηθούν να ετοιμαστεί. Η ευτυχία του είναι χαραγμένη στο πρόσωπό του καθώς οδεύει προς την εκκλησία που θα περιμένει την αγαπημένη του.

Σε ένα διπλανό δωμάτιο την ίδια ώρα η Λήδα πιο χαρούμενη από ποτέ προετοιμάζεται για την μεγάλη μέρα. Φίλες και συγγενείς είναι δίπλα της για να περάσουν όμορφες στιγμές καθώς ετοιμάζεται. Έχοντας επιλέξει ένα πανέμορφο λευκό νυφικό δημιουργίας της Denise Eleftheriou και ένα κομψό μακιγιάζ και χτένισμα ήταν πανέμορφη. 

Γαμπρός και νύφη ήταν πανέτοιμοι για την ώρα του μυστηρίου, το οποίο τελέστηκε σε ένα μικρό πέτρινο εκκλησάκι στον χώρο του ξενοδοχείου. Ως φωτογράφος γάμου η στιγμή που ξεχώρισα από την ημέρα του γάμου, ήταν όταν το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στην εκκλησία. Η Λήδα ποιο όμορφη από ποτέ έφτασε στην αγκαλιά του Δημήτρη και πλημμύρισε τους πάντες με ένα αίσθημα συγκίνησης και ευτυχίας. Το μυστήριο τελέστηκε σε ένα κλίμα ευφορίας, το οποίο θα μείνει ανεξίτηλο μέσα από τις φωτογραφίες γάμου τους.

Μετά το μυστήριο είχα την χαρά να κάνω μαζί με το ζευγάρι μία after wedding φωτογράφιση στην παραθαλάσσια τοποθεσία του Eagles Palace. Καθ’ όλη την διάρκεια της φωτογράφισης μας ο Δημήτρης δεν σταμάτησε να κρατάει την Λήδα και να ανταλλάσσουν βλέμματα γεμάτα αγάπη και ευτυχία, τα οποία δημιούργησαν τις πιο ρομαντικές φωτογραφίες γάμου

Η ημέρα όμως δεν τελείωσε εδώ. Ένα απόλυτα καλοκαιρινό και εορταστικό πάρτι ήταν έτοιμο να ξεκινήσει δίπλα στη θάλασσα. Το ρομαντικό και κομψό στιλ του χώρου της δεξίωσης, το οποίο επιμελήθηκε η Κυριακή Σιδηροπούλου με θαλασσινές πινελιές στην διακόσμηση, ταίριαζε απόλυτα στην καλοκαιρινή αισθητική του γάμου. Με την έλευση της νύχτας ένα πάρτι με χορούς, μουσική και γέλια ξεδιπλώθηκε. Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν τα βεγγαλικά που ενθουσίασαν όλους τους καλεσμένους. Έτσι με πολύ κέφι και χαμόγελα ολοκληρώθηκε μία μέρα που θα μείνει αξέχαστη στο αγαπημένο μας ζευγάρι και την ιστορία της θα μπορούν να την πουν μέσα από κάθε φωτογραφία από το γάμο τους.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Φωτογραφία γάμου
Δείτε ακόμη..