Φωτογράφηση ευχολογίου για την Βάπτιση του Αναστάσιου

Οικογενειακή Φωτογράφιση στο δάσος

Οικογενειακή Φωτογράφιση στο δάσος

Ο Αναστάσιος, ήταν ο μικρός μας πρίγκιπας και πρωταγωνιστής στην οικογενειακή φωτογράφιση που πραγματοποιήσαμε πριν από την βάπτισή του, κοντά στην Χαλκιδική. Οι δύο εκπληκτικοί γονείς του και η όμορφη αδελφούλα του βρίσκονταν μαζί του εμπλουτίζοντας τις φωτογραφίες μας και κανοντας τες ακόμη πιο ξεχωριστές. 

Το μικρό αγγελούδι, ήταν τρισευτυχισμένο που βρέθηκε κοντά στην φύση και διασκέδαζε απίστευτα με τα παιχνιδάκια που του έκανε η μεγάλη του αδερφή και τα χαδάκια των γονιών του. Το δασάκι που επιλέξαμε αποτέλεσε ιδανικό σκηνικό για την φωτογράφιση μας καθώς ήταν λουσμένο στο φως του ήλιου και το πράσινο της φύσης, κάνοντας τα γαλανά ματάκια του Αναστάσιου να ξεχωρίζουν. 

Υπήρξε ιδιαίτερη για μας η όλη διαδικασία καθώς περάσαμε αξέχαστες στιγμές με την χαμογελαστή οικογένεια. Ο Αναστάσιος δεν έπαψε στιγμή να μας προκαλεί γέλιο και ευθυμία, ενώ φάνηκε ότι απόλαυσε την φωτογράφιση όσο και εμείς. Έτσι περάσαμε μια υπέροχη ημέρα γεμάτη θετική ενέργεια μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, ενώ απομείναμε με μια εκπληκτική φωτογράφιση η οποία στόλισε το Ευχολόγιο του χαριτωμένου μικρού Αναστάσιου την ημέρα της βάπτισης του. 

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ
Δείτε ακόμη..