Οικογενειακή Φωτογράφιση στο Sani resort

Φωτογράφιση ευχολογίου πριν από την Βάπτιση της Πηνελόπης

Φωτογράφιση ευχολογίου πριν από την Βάπτιση της Πηνελόπης

Ήταν καλοκαίρι, στο Σάνη της Χαλκιδικής όταν πραγματοποιήσαμε την φωτογράφιση μας για το Ευχολόγιο της μικρής Πηνελόπης. Ο λαμπερός ήλιος, η ανθισμένη γη και η καταγάλανη θάλασσα μας έκαναν συντροφιά στην ευχάριστη αυτή φωτογράφιση, ομορφαίνοντας τον τόπο και προσφέροντάς μας αξέχαστες στιγμές κοντά στην φύση.
Η γλυκιά Πηνελόπη απόλαυσε την φωτογράφιση παρέα με τους γονείς της που την κρατούσαν αγκαλιά και της έκαναν παιχνίδια. Οι τρεις τους, μια πανέμορφη οικογένεια, τόσο χαριτωμένη, χάρισαν ζωντάνια σε κάθε φωτογραφία γεμίζοντάς την χρώμα και χαμόγελο.
Περάσαμε λοιπόν μια εκπληκτική ημέρα μαζί με την οικογένεια, η οποία θα μας μείνει αξέχαστη χάρη στα ναζάκια και την τσαχπινιά της μικρής Πηνελόπης. Το θαλασσινό αεράκι έκανε την φωτογράφιση μας ακόμη πιο άνετη και απολαυστική δροσίζοντάς μας, ενώ το πράσινο γρασιδάκι και οι φυλλωσιές αποτέλεσαν ιδανικό φόντο για την οικογενειακή μας φωτογράφιση.
Είναι πάντα μεγάλη ικανοποίηση και χαρά να περνάμε μια ημέρα με μια υπέροχη οικογένεια και το γλυκό τους μωράκι, καθώς το γέλιο και η ευθυμία δεν λείπουν ποτέ από την παρέα μας, πράγμα που αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες μας.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ
Δείτε ακόμη..