Φωτογράφηση ευχολογίου για την Βάπτιση του Βίκτορα

Οικογενειακή Φωτογράφηση στη Παραλία

Οικογενειακή Φωτογράφηση στη Παραλία

Η οικογενειακή φωτογράφιση αποτελεί μία από τις πιο υπέροχες εμπειρίες, τόσο για την ίδια την οικογένεια όσο και για τον φωτογράφο. Οι γονείς και τα παιδιά περνούν πολύ τρυφερές και διασκεδαστικές στιγμές μαζί ενώ απολαμβάνουν την συντροφιά της φύσης. Ο μικρός Βίκτορας λοιπόν μαζί με την πανέμορφη οικογένεια του φωτογραφήθηκαν σε αυτή την μοναδική παραλία της Θεσσαλονίκης που βλέπουμε στις φωτογραφίες.
Η τετραμελής οικογένεια, με βασικό το στοιχείο του τζιν στην ένδυσή της, παρουσιάστηκε πιο δεμένη και πανέμορφη από ποτέ στην οικογενειακή μας φωτογράφιση. Τα γήινα χρώματα της παραλίας αγκάλιασαν εκπληκτικά τους τέσσερις πρωταγωνιστές μας και απέδωσαν ένα πολύ αρμονικό και καλλιτεχνικό φωτογραφικό αποτέλεσμα. Τα παιχνίδια στην άμμο ήταν βέβαια αναμενόμενα και οι εντυπωσιακές λήψεις δεν έλειψαν φυσικά από την φωτογράφιση.
Τα παιδιά, αλλά ακόμη και οι γονείς ενθουσιάστηκαν με την παρουσία τους σε αυτήν την θαυμάσια παραλία. Οι στιγμές που πέρασαν μαζί ήταν μοναδικές και οι φωτογραφίες μας πολύ ζωηρές και πρωτότυπες. Έτσι, όλη η οικογένεια μπορεί να αναβιώνει ξανά και ξανά τις μοναδικές αυτές στιγμές μέσα από την οικογενειακή φωτογράφιση που πραγματοποιήσαμε. Ως φωτογράφος και ως φίλος της οικογένειας εύχομαι να είναι πάντα τόσο δεμένη και ευτυχισμένη όσο κι εκείνη την ημέρα που την συνάντησα και περάσαμε μαζί αυτό το εκπληκτικό απόγευμα. 

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ
Δείτε ακόμη..