Φωτογράφος γάμου | Κωνσταντίνα & Βασίλης στην Πρέβεζα

Φωτογράφιση γάμου στη Λίμνη Ζηρού Πρέβεζας

Φωτογράφιση γάμου στη Λίμνη Ζηρού Πρέβεζας

Φωτογράφιση Γάμου στη Λίμνη Ζηρού Πρέβεζας

Η φωτογράφιση γάμου της Κωνσταντίνας και του Βασίλη, στη μαγευτική Λίμνη Ζηρού θα παραμείνει μια αξέχαστη εμπειρία για την ομάδα του POV Studio. Η ημέρα του γάμου τους ήταν ξεχωριστή. Επέλεξαν ένα υπέροχο μέρος, με καμβά τα έντονα και εντυπωσιακά χρώματα της φύσης.  

Η απλότητα θα χαρακτήριζε τον γάμο τους. Το ζευγάρι κατάφερε να δημιουργήσει ένα κλίμα που εναρμονίστηκε άριστα με το φυσικό περιβάλλον. Το νυφικό της Κωνσταντίνας ήταν λευκό και αέρινο. Τα λαμπερά μαλλιά της στόλιζε ένα πολύχρωμο στεφάνι με φρέσκα λουλούδια και ζωηρά χρώματα. 

Αντίστοιχα και ο Βασίλης, πρωτοτύπησε φορώντας ένα λευκό παντελόνι, συνδυασμένο με μπλε σακάκι και κόκκινη γραβάτα που απογείωσε την εμφάνισή του. Τα χρώματα στο ζευγάρι τόνισαν το νεαρό της ηλικίας τους, τη θετική τους διάθεση και δημιούργησαν τις πιο ¨ζωντανές¨ και ¨καθαρές¨ φωτογραφίες γάμου. 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Αλεξάνδρου, ανάμεσα στα καταπράσινα δέντρα και δίπλα στη γαλάζια λίμνη. Φίλοι και συγγενείς υποδέχτηκαν το ζευγάρι με χαρά και συγκίνηση. Το μυστήριο τελέστηκε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και αυτό ως φωτογράφος γάμου το χάρηκα πολύ, βγάζοντας φωτογραφίες του νεόνυμφους υπό το φυσικό φως του ήλιου. 

Όλα κυλούσαν υπέροχα και τη βραδιά έμενε να απογειώσει το γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού. Η είσοδός του ξεσήκωσε τους καλεσμένους και έτσι ξαφνικά όλοι βρέθηκαν να χορεύουν ανάμεσα στο ζευγάρι. Ακολούθησε ο πρώτος χορός του ζευγαριού με ρομαντική διάθεση. Οι φωτογραφίες του γάμου τους συνθέτουν ένα παραμυθένιο άλμπουμ με τις καλύτερες στιγμές της ημέρας. 

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΑΜΟΣ
Δείτε ακόμη..