Φωτογράφος γάμου στην Κέρκυρα - James & Elizabeth Wedding

Φωτογράφιση γάμου στο Grecotel Corfu Imperial στην Κέρκυρα

Φωτογράφιση γάμου στο Grecotel Corfu Imperial στην Κέρκυρα

Ένας όμορφος καλοκαιρινός γάμος μπορεί να γίνει υπέροχος εάν πραγματοποιηθεί σε ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας, την Κέρκυρα. Destination γάμος λοιπόν, με πρωταγωνιστές τον James και την Elizabeth από την Αγγλία, σε στενό κύκλο αγαπημένων συγγενών και φίλων. Έτσι, ως φωτογράφος γάμου, έχοντας στο νου μου το ταιριαστό ζευγάρι και τον ονειρικό αυτόν τόπο, ταξίδεψα στην Κέρκυρα με πολύ μεγάλες προσδοκίες για το αποτέλεσμα της φωτογραφίας γάμου. 

Το Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort φιλοξένησε το ζευγάρι στην διάρκεια της διαμονής του στο νησί. Μια μικρή χερσόνησος κοντά στο ξενοδοχείο αποτέλεσε την επιλογή του ζεύγους για την διεκπεραίωση της τελετής ανταλλαγής όρκων. Οι υπερβολές στην διακόσμηση είναι περιττές όταν η φύση έχει φροντίσει πρώτη για αυτό και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο: λαμπερός ήλιος, ζωηρό πράσινο και απέραντο γαλάζιο μπροστά από το προσεγμένο και λιτό σκηνικό της τελετής. Όμορφα πρόσωπα γέμισαν τις θέσεις των καλεσμένων και η τελετή ξεκίνησε με την Elizabeth και τον James να χαμογελούν τρυφερά ο ένας στον άλλο.
Αμέσως μετά την συγκινητική ανταλλαγή όρκων, αποδεχτήκαμε το κάλεσμα για μια βόλτα με ταχύπλοο. Η εμπειρία ως φωτογράφος γάμου στην Κέρκυρα θα μου μείνει αξέχαστη κοντά στον James και την Elizabeth, καθώς το ζευγάρι δεν έπαψε να απολαμβάνει τον χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα διασκεδάζοντας. Οι φωτογραφίες του γάμου απεικονίζουν αυτές τις μοναδικές στιγμές του καλοκαιρινού γάμου της Elizabeth και του James χαρίζοντάς τους πολύτιμες μνήμες από την ξεχωριστή για εκείνους ημέρα.
Το πιο εκρηκτικό κομμάτι της ημέρας του γάμου, η δεξίωση, αποτέλεσε μια εκπληκτική εμπειρία για τους καλεσμένους και το ζευγάρι. Το γεγονός τοποθετήθηκε σε ένα ξύλινο ντεκ πάνω από την θάλασσα. Η θέα υπέροχη, η ατμόσφαιρα και η θαλασσινή αύρα του τόπου μοναδική. Η βραδιά εξελίχθηκε λοιπόν με τρελό κέφι, ξέφρενο χορό και ξεκαρδιστικές στιγμές. Το να είσαι φωτογράφος γάμου στην Κέρκυρα σε κάνει σίγουρα ακόμη πιο δημιουργικό, προσφέροντας έτσι ένα αξιοθαύμαστο φωτογραφικό αποτέλεσμα στο ζευγάρι.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΑΜΟΣ
Δείτε ακόμη..