Φωτογράφος γάμου | Μαρία & Κώστας στη Λεπτοκαρυά

Φωτογραφίες γάμου στο Κτήμα Φεργκάνη

Φωτογραφίες γάμου στο Κτήμα Φεργκάνη

Φωτογραφίες γάμου στο Κτήμα Φαργκάνη

Η φωτογράφιση γάμου της Μαρίας και του Κώστα στη Λεπτοκαρυά, στους πρόποδες του Ολύμπου, είναι σαν από παραμύθι. Το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο και η αύρα τους τόσο ρομαντική που αποτυπώνεται σε κάθε φωτογραφία. 

Ο Κώστας και η Μαρία ακολούθησαν τα παραδοσιακά έθιμα γάμου, χόρεψαν και διασκέδασαν κατά τις προετοιμασίες τους με αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Μια διαφορετική νότα στους μουσικούς ρυθμούς έδωσε η σέρβικη παραδοσιακή μουσική, τιμώντας την καταγωγή της νύφης. 

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο γραφικό και πέτρινο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Λεπτοκαρυά. Η ένθερμη συνάντηση του ζευγαριού και η χαρά των καλεσμένων περιγράφονται μέσα από τις φωτογραφίες της τρυφερής εκείνης στιγμής. 

Η φωτογράφιση που ακολούθησε για τους νεόνυμφους στην ευρύτερη περιοχή του Πλαταμώνα ήταν φανταστική. Ως φωτογράφος γάμου δεν σταμάτησα να αποτυπώνω τις στιγμές που κρατούσαν σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου, που ψιθύριζαν κρυφά στο αυτί και περπατούσαν αγκαλιά δίπλα στη θάλασσα. 

Οι καλεσμένοι περίμεναν το ζευγάρι στο Κτήμα Φαργκάνη και οι νεόνυμφοι κατέφθασαν εντυπωσιακά μέσα από τη θάλασσα με βαρκάκι. Η διάθεση που δημιουργήθηκε θύμιζε ένα πετυχημένο beach party γεμάτο ενέργεια και κέφι. Οι καλεσμένοι μαζί με το ζευγάρι άναψαν μια μεγάλη φωτιά στην παραλία και στη συνέχεια φώτισαν τον ουρανό με πανέμορφα κόκκινα φαναράκια. Οι φωτογραφίες αυτής της ρομαντικής στιγμής θα μας μείνουν αξέχαστες. 

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΑΜΟΣ
Δείτε ακόμη..