Φωτογράφος γάμου | Κάρλα & Δημήτρης

Φωτογραφία γάμου στo Νυμφαίο

Ο γάμος του Δημήτρη και της Κάρλας έγινε στο Νυμφαίο Φλώρινας, ένα χωριό που έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός. Η πυκνή ομίχλη φάνηκε από νωρίς και πλαισίωσε τον χειμερινό γάμο δημιουργώντας μια πολύ ξεχωριστή ατμόσφαιρα, τόσο την ίδια εκείνη ημέρα όσο και στις φωτογραφίες του γάμου. 

Το πάρτι ξεκίνησε φυσικά από την προηγούμενη μέρα, όπου συγκεντρώθηκαν οι φίλοι του ζευγαριού για να γιορτάσουν το επερχόμενο γεγονός του γάμου. Έχοντας έρθει από την Ιταλία, την Αγγλία, την Ελβετία και την Αμερική, οι καλεσμένοι έκαναν πολύ χαρούμενο το ζευγάρι. Κάτι που φυσικά το αξίζουν αφού ο Δημήτρης και η Κάρλα είναι δύο πολύ καλά παιδιά πάνω από όλα τα άλλα προτερήματά τους. 


Η προηγούμενη ημέρα αφιερώθηκε εκτός από την γιορτή και σε μια πολύ όμορφη φωτογράφιση με το ζευγάρι. Ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία καθώς η Κάρλα και ο Δημήτρης μοιράστηκαν μαζί μας προσωπικά τους αισθήματα και βιώματα, κάτι που έκανε την σχέση μας πιο στενή και προσωπική και την φωτογράφισή μας ακόμη πιο ιδιαίτερη.

Η ημέρα του γάμου έφτασε και η φωτογράφιση ξεκίνησε από νωρίς στο ξενοδοχείο όπου ετοιμάστηκε το ζευγάρι. Ο χαβαλές δεν έλειψε από το δωμάτιο του Δημήτρη όπου οι άνδρες πέρασαν πολύ όμορφα ντύνοντας τον γαμπρό. Η νύφη πανέμορφη και εκλεπτυσμένη, είχε σχεδιάσει την αλλαγή τριών διαφορετικών υποδημάτων κατά την εξέλιξη της ημέρας αφού ο Δημήτρης διατηρεί την επιχείρηση Fratelli Karida Shoes. Το χτένισμα της νύφης επίσης κέρδισε τον θαυμασμό καθώς είχε επιμεληθεί από το Yanni Hair Spa.

Η νύφη αφού ετοιμάστηκε ξεκίνησε με την συνοδεία παραδοσιακών οργάνων την διαδρομή της προς την εκκλησία. Το μυστήριο εξελίχθηκε σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα με την συγκίνηση όλων των καλεσμένων και του ζευγαριού να θερμαίνει την ατμόσφαιρα.  Η φωτογράφιση του γάμου ήταν μια υπέροχη εμπειρία αφού το ζευγάρι φαινόταν να απολαμβάνει κάθε στιγμή που περνά μαζί.

Η στιγμή που όλοι περίμεναν για να διασκεδάσουν επιτέλους έφτασε. Το πάρτι του ζευγαριού έγινε σε ένα όμορφο εστιατόριο όπου όλα τα τραπέζια μετακινήθηκαν ώστε όλοι να χορέψουν σε ξέφρενους ρυθμούς. Η είσοδος του ζευγαριού πυροδότησε μια βροχή από κομφετί που κάλυψαν όλο τον χώρο, θέαμα εντυπωσιακό για τις φωτογραφίες του γάμου. Το πάρτι ήταν μοναδικό στο είδος του αφού έγινε κυριολεκτικά χαμός και όλοι διασκέδασαν πολύ έντονα περνώντας μια αξέχαστη βραδιά.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..