Βασίλης & Πένυ Φωτογράφιση Ευχολογίου

Pre-wedding φωτογράφηση στην Νάουσα

Pre-wedding φωτογράφηση στην Νάουσα

Συνθέσαμε το περιεχόμενο του ευχολογίου του Βασίλη και της Πένυς με την όμορφη φωτογράφιση που πραγματοποιήσαμε στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας. Το ευχολόγιο του ζευγαριού, όπου συγγενείς και φίλοι θα θαυμάσουν τις φωτογραφίες του και θα γράψουν τις ευχές τους, περιλαμβάνει πολύ τρυφερές στιγμές που τοποθετούνται σε ένα πανέμορφο μέρος.

Το δασάκι του Αγίου Νικολάου απαρτίζεται από μεγάλα πλατάνια και αποτελεί ένα από τα κοσμήματα της ορεινής πόλης. Η περιπλάνησή μας εντός του δάσους μάς οδήγησε σε πολύ όμορφα μονοπάτια. Η φωτογράφισή μας είχε μόλις ξεκινήσει και όλα κυλούσαν υπέροχα. Το ερωτευμένο ζευγάρι εξωτερικεύει τα συναισθήματα του με μεγάλη ευχαρίστηση και ως φωτογράφος επιδιώκω την δημιουργία πολύ δυνατών εικόνων μέσα από αυτό, τις οποίες θα απολαμβάνει για δεκάδες χρόνια. Το ποτάμι που διασχίζει την δασική έκταση, γεμίζει το φόντο σε πολλές από τις φωτογραφίες μας καθώς αποτελεί ένα μοναδικό θέαμα.
Η Πένυ και ο Βασίλης, ντυμένοι αμφότεροι σε αποχρώσεις του ανοιχτού μπλε, απλώς μαγεύουν κάθε παρατηρητή. Καθώς η ημέρα του γάμου τους πλησιάζει, δεν μπορούν παρά να χαμογελούν εγκάρδια, επιθυμώντας να έχουν τις όμορφες αυτές στιγμές που περνούν μαζί φυλαγμένες στο ευχολόγιό τους. Η φωτογράφισή μας ήταν απολαυστική και μας χάρισε όχι μόνο σπουδαίες φωτογραφίες αλλά και μια υπέροχη, χαλαρωτική ημέρα δίπλα στην φύση.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ
Δείτε ακόμη..