Φωτογράφιση γάμου στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες γάμου | Κέλλυ & Δημήτρης στο Κτήμα Δέδα

Φωτογραφίες γάμου | Κέλλυ & Δημήτρης στο Κτήμα Δέδα

Ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της φωτογράφισης ενός γάμου είναι, ότι απαθανατίζουμε μέσα από τον φωτογραφικό μας φακό την ιστορία αγάπης δύο ανθρώπων. Η Κέλλυ και ο Δημήτρης ήταν ένα από τα ζευγάρια που μας εμπιστεύθηκαν να αφηγηθούμε την δικιά τους ιστορία αγάπης, μέσα από τις φωτογραφίες του γάμου τους που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης ετοιμάστηκε παρέα με τους αγαπημένους του στο Mediterranean Palace. Στο δωμάτιο που ετοιμαζόταν, η αγαπημένη του, του είχε αφήσει ένα σημείωμα αγάπης το οποίο δημιούργησε μία από τις πιο γλυκιές φωτογραφίες του γάμου τους. Οι συγγενείς και οι φίλοι του τον βοήθησαν να ετοιμαστεί δημιουργώντας ένα γιορτινό κλίμα. Από τις προετοιμασίες δεν έλειπαν οι προπόσεις από τους αγαπημένους του ανθρώπους, οι οποίοι έλαμπαν από χαρά βλέποντας τον Δημήτρη ντυμένο γαμπρό. 

Στο πατρικό της, στη Θεσσαλονίκη, η Κελλυ προετοιμαζόταν για την ημέρα του γάμου της. Ντυμένη στα λευκά ήταν σαν να βγήκε από παραμύθι. Από τις πιο όμορφες στιγμές τις προετοιμασίες ήταν οι οικογενειακές φωτογραφίες που απαθανατίσαμε οι οποίες έδειχναν την συγκίνηση των αγαπημένων της αλλά κυρίως του μπαμπά της, ο οποίος έλαμπε από ευτυχία για την κόρη του.

Το μυστήριο του γάμου τους έγινε σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους στην Θεσσαλονίκη στοκτήμα Δέδα. Η εκκλησίας στολίστηκε στα λευκά για να υποδεχτεί τον γαμπρό και την νύφη μας. Ο πατέρας της Κέλλυς συγκινημένος την παραδίδει στα χέρια του μέλλοντα συζύγου της. Σε όλη την διάρκεια του μυστηρίου, αυτή την τέλεια καλοκαιρινή ημέρα, το ζευγάρι μας αντάλλαζε βλέμματα γεμάτα αγάπη, τα οποία δημιούργησαν κάποιες από τις πιο ξεχωριστές φωτογραφίες από τον γάμο τους.

Μετά το τέλος του μυστηρίου πραγματοποιήσαμε στο χώρο του κτήματος την after wedding φωτογράφιση του ζευγαριού μας. Ο ιππικός όμιλος που στεγάζεται στο κτήμα δέδα δημιούργησε το τέλειο background με τα άλογα να είναι οι τέλειοι συμπρωταγωνιστές στην ιστορία αγάπης που ξεδιπλωνόταν μπροστά μας.

Στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε και η δεξίωση για το γάμο του ζευγαριού. Ο εξωτερικός καταπράσινος χώρος στολίστηκε στα λευκά με λευκά τριαντάφυλλα και λεπτομέρειες να πρωταγωνιστούν σε κάθε τραπέζι. Μετά την είσοδο του γαμπρού και της νύφης ξεκίνησε ένα πάρτι το οποίο ευχαριστήθηκαν όλοι οι καλεσμένοι και κυρίως το ζευγάρι μας. Με πολλά χαμόγελα έκλεισε μία ημέρα η οποία θα μείνει ανεξίτηλη μέσα από κάθε φωτογραφία γάμου.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Φωτογραφία γάμου
Δείτε ακόμη..