Φωτογραφία γάμου Χάρης & Έλενα

Φωτογραφίες γάμου στη Θεσσαλονίκη Azzurro Bar Restaurant

Η ομάδα του PovStudio είχε την χαρά να αναλάβει έναν ακόμη υπέροχο γάμο στην Θεσσαλονίκη. Ο Χάρης και η Έλενα, ζουν μαζί τα τελευταία χρόνια και ο γάμος τους ήταν κάτι για το οποίο ανυπομονούσαν πολύ και οι δύο. Για ένα τόσο αγαπημένο ζευγάρι, ήμασταν βέβαιοι από την αρχή ως φωτογράφοι γάμου για τις εκπληκτικές φωτογραφίες που θα βγάζαμε.

Ο Χάρης ετοιμάστηκε στο πατρικό του σπίτι στο Πανόραμα. Ο χαβαλές δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά από την τρελή αντροπαρέα και το ντύσιμο του γαμπρού ήταν μια απολαυστική εμπειρία όπως φάνηκε και στις φωτογραφίες του γάμου. Η παρέα απόλαυσε την διαδικασία με αλκοόλ και πούρα ενώ ο Χάρης σύντομα ήταν έτοιμος και περιποιημένος μέσα στο μαύρο γαμπριάτικο κοστούμι του.

Η Έλενα ετοιμάστηκε στην Πυλαία. Το ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον άρχισε να ζωηρεύει με την άφιξη συγγενών και φίλων, ενώ η νύφη δεχόταν την περιποίηση των ειδικών για την εμφάνισή της.  Από τα εντυπωσιακότερα νυφικά οφείλουμε να παραδεχτούμε ήταν αυτό που επέλεξε η Έλενα. Θυμίζοντας περισσότερο φόρεμα πριγκίπισσας, σε απαλό χρώμα κιμωλίας, με εντυπωσιακή πλάτη και ντεκολτέ, ήταν από τις ομορφότερες παρουσίες που έχουμε ποτέ φωτογραφίσει.

Η ώρα του γάμου πλησίαζε και το προαύλιο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης άρχισε να γεμίζει καλεσμένους, πολλοί από τους οποίους ήρθαν από την Κύπρο λόγω της καταγωγής του γαμπρού. Λίγη ώρα πριν από την δύση του ηλίου, η Έλενα έκανε την είσοδό της μαγεύοντας τους πάντες και περισσότερο από όλους τον Χάρη φυσικά. Η φωτογράφιση του γάμου περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την συνάντηση του ζευγαριού έξω από την εκκλησία και όσα επακολούθησαν μέσα σε αυτήν κατά την διάρκεια του ιερού μυστηρίου. 

Με την λήξη της θρησκευτικής τελετής και το απαλό σκοτείνιασμα του ουρανού, οδηγηθήκαμε στο Δημαρχείο όπου έλαβε τόπο μια ιδιαίτερη και ρομαντική φωτογράφιση με το ζευγάρι. Το Βυζαντινό Μουσείο γέμισε το φόντο σε πολλές από τις εικόνες μας κάνοντας την φωτογράφισή μας ακόμη πιο ενδιαφέρουσα χάρη στην εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του. Η Έλενα και ο Χάρης απολαμβάνοντας ο ένας την παρουσία του άλλου, βγήκαν υπέροχοι σε όλες τις φωτογραφίες μας.

Η δεξίωση του γάμου έγινε στο Azzuro Bar όπου οι καλεσμένοι με αναμμένους πυρσούς περίμεναν ανυπόμονα την είσοδο του ζευγαριού. Στο πάρτι έγινε χαμός από χορό και κέφι ενώ τα πούρα δεν έπαψαν να ανάβουν όλο το βράδυ. Ο στολισμός του γάμου, επιμελημένος από την Μανουσένια, έκλεψε όλες τις θετικές εντυπώσεις ενώ το γκουρμέ δείπνο που απόλαυσαν οι καλεσμένοι ανήκει σίγουρα στα πολύ θετικά στοιχεία της βραδιάς.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..