Φωτογράφος γάμου στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες γάμου στη Θεσσαλονίκη - Στέλιος & Ειρήνη

Δύο νέα και πολύ φρέσκα παιδιά, ο Στέλιος και η Ειρήνη, πραγματοποίησαν τον γάμο τους στην πανέμορφη πόλη μας, την Θεσσαλονίκη. Το πανέμορφο ζευγάρι ετοιμάστηκε στα πατρικά του σπίτια φυσικά με την συντροφιά των πιο κοντινών του ανθρώπων. Η φωτογράφιση του γάμου ξεκίνησε έτσι, μέσα σε αυτό το οικογενειακό και ζεστό κλίμα και έμελλε να γίνει ακόμη πιο θερμό με όσα επακολούθησαν.

Ο γάμος έγινε στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Συγγενείς και φίλοι, έχουν δώσει το παρόν στον χώρο της εκκλησίας, ενθουσιασμένοι για το χαρμόσυνο γεγονός. Κάθε γάμος έχει έναν δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα και ύφος και φυσικά μεγάλη συγκίνηση. Έτσι και ο Στέλιος με την Ειρήνη δεν σταμάτησαν να δείχνουν τον ενθουσιασμό και την συγκίνησή τους κατά την διάρκεια του μυστηρίου. Κάθε φωτογραφία τους αντιπροσωπεύει την σπουδαιότητα και την μαγεία του γεγονότος έχοντας στο επίκεντρο τους δύο τους.

Το κτήμα Χρηστίδη, σταθερή επιλογή των ζευγαριών για την δεξίωση του γάμου τους, ανέλαβε να φροντίσει τα πάντα για τον γάμο της Ειρήνης και του Στέλιου. Ήταν μια απίστευτα διασκεδαστική βραδιά καθώς το ζευγάρι δεν έπαψε να χορεύει και να περνά υπέροχα με τους αγαπημένους του. Ως φωτογράφος γάμου, ανέλαβα να μην λείψει κανένα από τα στιγμιότυπα αυτά από το φωτογραφικό άλμπουμ του Στέλιου και της Ειρήνης.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..