Φωτογράφιση γάμου στην Αίγινα - Αλίκη & Σωτήρης

Φωτογραφία γάμου στην Αίγινα​

Φωτογραφία γάμου στην Αίγινα​

Φωτογραφία γάμου στην Αίγινα

Ένας από τους πιο όμορφους προορισμούς μου φέτος το καλοκαίρι, ήταν η Αίγινα όπου φωτογράφισα τον γάμο του Σωτήρη και της Αλίκης. Ο δυναμισμός και ο ρομαντισμός ταυτόχρονα είναι τα στοιχεία που καθιστούν το ζευγάρι αυτό μοναδικό και ιδιαίτερο.

  Ο Σωτήρης και η παρέα του ξεκίνησαν την ημέρα τους με πρωινό μπανάκι απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Σύντομα οδηγήθηκαν στο εξοχικό του γαμπρού όπου τον περίμενε το γαμπριάτικο κοστούμι του. Οι φίλοι του τηρώντας τα παραδοσιακά έθιμα τον ξύρισαν και τον περιποιήθηκαν διασκεδάζοντας όλοι μαζί. 

  Την ίδια στιγμή οι Αλίκη μαζί με τα δικά της αγαπημένα πρόσωπα ξεκίνησαν τα τραγούδια και τον χορό καλοσωρίζοντας εύθυμα την ημέρα αυτή. Το νυφικό της, ξεχώρισε αμέσως χάρη στο πλεκτό μπούστο και το λιτό του ύφος διαλεγμένο από το Atelier Zolotas. Τα χρυσά της πέδιλα ολοκλήρωσαν την εικόνα της με μεγάλη επιτυχία.

  Το παραθαλάσσιο εκκλησάκι όπου έγινε ο γάμος υπήρξε ιδανική επιλογή, τόσο για την ομορφιά του τοπίου όσο και για την θαλασσινή αύρα. Η Αλίκη εμφανίστηκε μέσα σε μια μικρή άμαξα κλέβοντας την παράσταση. Ο Σωτήρης φανερά συγκινημένος την φίλησε και της έδωσε το υπέροχο τριανταφυλλένιο μπουκέτο που κρατούσε. Όλα πήγαν κατ'ευχήν και η φωτογράφιση του γάμου απεδείχθη απλώς υπέροχη.

  Το τέλος της ημέρας και η αρχή της νύχτας σήμαναν την έναρξη του γαμήλιου πάρτι στο Marini Luxury Apartments & Suites. Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του συγκεντρώθηκαν στον χώρο της δεξίωσης ενδίδοντας στην επιθυμία για μια βραδιά γεμάτη χορό και διασκέδαση. Όλοι πέρασαν εκπληκτικά στην Αίγινα και η φωτογράφιση του γάμου θα τους επιτρέπει να γυρνούν κάθε φορά πίσω στην ημέρα αυτή.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΑΜΟΣ
Δείτε ακόμη..