Φωτογράφος Γάμου στο Κτήμα Γκούντα | Φαίη & Αλέξανδρος

Φωτογραφίες Γάμου στο Κτήμα Γκούντα

Η Φαίη και ο Αλέξανδρος παντρεύτηκαν στις 22 Ιουνιου του 2019 στο γραφικό εκκλησάκι του Άη Γιάννη που βρίσκεται μέσα στο Κτήμα Γκούντα. Το υπέροχο φυσικό τοπίο του χώρου είναι ιδανικό για τη φωτογράφιση γάμου.

Η νύφη και ο γαμπρός προετοιμάστηκαν με συντροφιά τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Με make up σε γήινους τόνους και τα μαλλιά λιτά, η Φαίη απογείωσε την εμφάνισή της με τα κομψά πέδιλα της εταιρείας Jimmy Choo.

Ο κόσμος περίμενε με αγωνία την άφιξη της νύφης στην εκκλησία. Ο πατέρας και ο αδερφός παρέδωσαν τη νύφη στο γαμπρό χορεύοντας στο ρυθμό της ποντιακής λύρας.

Στην διάρκεια του μυστηρίου δεν έλειψαν τα βλέμματα μεταξύ του ζευγαριού, τα κρυφά γέλια και πειράγματα στους κουμπάρους. Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το μυστήριο στον εξωτερικό χώρο όπου είχε διαμορφωθεί με καθίσματα. Ως φωτογράφος γάμου αποτύπωσα αληθινές στιγμές από όλη τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής.

Η έξοδος του ζευγαριού από το εκκλησάκι και το πέταγμα του ρυζιού δημιούργησαν φανταστικές φωτογραφίες γεμάτες αυθόρμητα συναισθήματα. Η καταπράσινη ομορφιά στο κτήμα φαίνεται σε όλες τις φωτογραφίες από την γαμήλια φωτογράφιση του ζευγαριού.

Ακριβώς δίπλα από την εκκλησία, στην εξέδρα της δεξίωσης αναμένονταν χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Έτσι και έγινε, γονείς και φίλοι δεν κατέβηκαν από την πίστα χορεύοντας παραδοσιακά τραγούδια από τη live ορχήστρα. Το απερίγραπτο κέφι και η θετική διάθεση έκαναν αυτόν τον γάμο υπέροχο. Να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..