Φωτογραφία γάμου - Παύλος & Μαρία στο Μέτσοβό

Φωτογραφίες γάμου στο Μέτσοβό

Φωτογραφίες γάμου στο Μέτσοβό

Ο Παύλος και η Μαρία υπήρξαν ένα από τα αγαπημένα μου ζευγάρια ως φωτογράφος γάμου. Η λιτότητα του γάμου και η διαφάνεια των χαρακτήρων τους, με συγκίνησαν και μου άφησαν πολύ όμορφες αναμνήσεις.

Γαμπρός και νύφη, ετοιμάστηκαν στο πανέμορφο και καταπράσινο Μέτσοβο. Η Μαρία επέλεξε ένα ρομαντικό νυφικό με δαντέλα, προσθέτοντας την δική της πινελιά, φόρεσε τα αγαπημένα της σταράκια. Ο Παύλος, απίστευτα γοητευτικός, επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι και μαύρο πουκάμισο με κόκκινο παπιγιόν.
Οι δυο τους μη τηρώντας τον παραδοσιακό τρόπο που γαμπρός και νύφη συναντιούνται στην εκκλησία, ξεκίνησαν μαζί και κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, έφτασαν στον ιερό χώρο της εκκλησίας. Ψηλά δέντρα περίκλυαν και ομόρφαιναν τον εξωτερικό χώρο, δημιουργώντας μία ιδιαίτερη ρομαντική ατμόσφαιρα και ένα ονειρικό σκηνικό για την φωτογράφιση του γάμου.
Ο εναλλακτικός χαρακτήρας του γάμου της Μαρίας και του Παύλου, το λιτό και ειλικρινές ύφος του ζεύγους, ο κλειστός κύκλος καλεσμένων και το πανέμορφο φυσικό τοπίο, κατέστησαν την ημέρα ξεχωριστή για όλους, δημιουργώντας έντονα θετικά συναισθήματα και μία εκπληκτική φωτογράφιση γάμου.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΑΜΟΣ
Δείτε ακόμη..