Φωτογραφία γάμου στo Πήλιο | Αντώνης & Μαρίνα

Φωτογραφίες γάμου στο Πήλιο

Φωτογράφιση Γάμου στο Πήλιο

Η Μαρίνα και ο Αντώνης επέλεξαν να παντρευτούν στο γραφικό χωριό του Πηλίου, Άγιος Λαυρέντιος, χαρίζοντάς μας ένα ξεχωριστό φωτογραφικό σκηνικό. Το χωριό αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και ως κρυφός παράδεισος. Ανάμεσα στα  λιθόστρωτα καλντερίμια και τα καταπράσινα μονοπάτια ξετρυπώνουν πανέμορφα πετρόχτιστα σπίτια που ομορφαίνουν αυτή την δυτική πλαγιά του Πηλίου. 

Το ζευγάρι επέλεξε αυτό το παραδοσιακό και καταπράσινο χωριό για το γάμου του, μιας και αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό διακοπών τους. Οι προετοιμασίες της Μαρίνας και του Αντώνη έγιναν στον παραδοσιακό ξενώνα Δρυάδες. Η ασύγκριτη θέα του ορεινού τοπίου από τα δωμάτια του ζευγαριού ήταν μαγική. Η Μαρίνα επέλεξε ένα πολύ ρομαντικό και κλασικό νυφικό, έδεσε πολύ απλά τα μαλλιά της και φώτισε το πρόσωπο της με φυσικές αποχρώσεις. 

Η ώρα του μυστηρίου πλησίαζε και σε έναν τόπο σαν κι αυτόν η νύφη πηγαίνει με τα πόδια στην εκκλησία με τη συνοδεία της οικογένειας της και των καλεσμένων. Πόσο όμορφη στιγμή! Οι φωτογραφίες από τη στιγμή που η Μαρίνα περπατούσε ανάμεσα στα γραφικά σοκάκια και τα ρέματα του χωριού θα μας μείνουν αξέχαστες. Η στιγμή ήταν πολύ συγκινητική και έτσι οι φωτογραφίες του γάμου αποτυπώνουν τα πιο αληθινά συναισθήματα του ζευγαριού και της οικογένειας. 

Η φωτογράφιση του ζευγαριού έγινε μέσα στον Άγιο Λαυρέντιο, ανάμεσα στα παραδοσιακά πέτρινα αρχοντικά και την πλούσια φύση. Η στιγμή της φωτογράφισης του ζευγαριού μετά το γάμο είναι πολύ ουσιαστική καθώς το ζευγάρι έχει περάσει το πιο κρίσιμο σημείο της ημέρας, αυτό της τελετής και έτσι είναι πιο ήρεμο για να απολαύσει την συνέχεια της μέρας. 

Η πιο συγκινητική στιγμή στην δεξίωση του γάμου ήταν όταν ο πατέρας της Μαρίνας έπαιξε σαξόφωνο. Η νύχτα έκλεισε με ένα ξέφρενο after party αποκλειστικά για νέους. Η μουσική έπαιζε δυνατά και ο χορός ήταν το μόνο “κλειδί” γι΄αυτή την αξέχαστη διασκεδαστική βραδιά. 

Σε αυτό το όμορφο χωριό, χαράχτηκε το πιο όμορφο ταξίδι αυτού του ζευγαριού. Μας χάρισαν μοναδικά τοπία και την παντοτινή τους αγάπη και έτσι καταφέραμε να αποτυπώσουμε φωτογραφικά τις πιο γλυκές τους αναμνήσεις!

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..