Φωτογραφία γάμου στο Porto Palace της Θεσσαλονίκης

Φωτογραφίες γάμου - Αλεξάνδρα & Γιάννης στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες γάμου - Αλεξάνδρα & Γιάννης στη Θεσσαλονίκη

Σπάνια συναντά κανείς ένα ζευγάρι όπως τον Γιάννη και την Αλεξάνδρα. Εκείνη πανέμορφη με βλέμμα που κόβει την ανάσα και εκείνος γλυκός και ευγενικός, αληθινός τζέντλεμαν. Ένα ζευγάρι απόλυτα ταιριαστό, απόλυτα όμορφο, απόλυτα ιδανικό για την φωτογράφιση γάμου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Θεσσαλονίκη, τα τελευταία χρόνια ζουν στην Γερμανία και επέστρεψαν για να ενώσουν τις ζωές τους στο εκκλησάκι στον Άγιο Νικόλαο Θεσσαλονίκης. Οι ετοιμασίες τους έγινα στο Porto Palace Hotel Thessaloniki. Λουκούμια, φρέσκια λεμονάδα και χυμοί περίμεναν τους καλεσμένους στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας όπου και επιτελέσθηκε το μυστήριο, ενώ τα λευκά κρίνα πρωταγωνιστούσαν στον στολισμό και στο μπουκέτο της νύφης.

 Η Αλεξάνδρα επέλεξε ένα αμάνικο αέρινο νυφικό, με κεντημένη δαντέλα στο επάνω μέρος και στο τελείωμά του, δοσμένο με στοιχεία ρομαντισμού χάρη στις πιέτες του. Ο Γιάννης αντίστοιχα, εμφανίστηκε με σκουρόχρωμο κοστούμι με πουά λεπτομέρεια και χρωματιστό μαντίλι στην τσέπη του σακακιού του. Το αποτέλεσμα κομψό και μοντέρνο, προσφέρει ζωντάνια στην φωτογραφία γάμου κάνοντάς την ξεχωριστή.

Η δεξίωση που ακολούθησε πραγματοποιήθηκε στο Porto Palace Hotel, στο roof garden. Το λευκό χρώμα διεκδικούσε την απόλυτη κυριαρχία στον χώρο ενώ τα δεντράκια και κλαδάκια ελιάς που στόλιζαν τα τραπέζια και το όλο σκηνικό δημιουργούσαν μια εξέχουσα εικόνα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το ζευγάρι επέλεξε να γευματίσει απευθείας με τους καλεσμένους του παραλείποντας την είσοδο. Η βραδιά ξεκίνησε με live μουσική από το αγαπημένο τους συγκρότημα στους ρυθμούς του swing και συνεχίστηκε με ποικιλία μουσικής από επιλεγμένο dj, προσκαλώντας και τους πιο διστακτικούς για χορό. Ήταν ένα μοναδικό βράδυ για το ζευγάρι αλλά και για όλο τον κόσμο που διασκέδασε με την ψυχή του και μοιράστηκε την άμετρη χαρά των νεονύμφων.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΑΜΟΣ
Δείτε ακόμη..