Φωτογράφιση pre-wedding - Πόλις & Κατερίνα

Φωτογράφιση πριν τον γάμο στο Ποσείδη Χαλκιδικής

Φωτογράφιση πριν τον γάμο στο Ποσείδη Χαλκιδικής

Μια σπουδαία εμπειρία που πολλά ζευγάρια επιθυμούν να αποκτήσουν πριν από τον γάμο τους, είναι η pre-wedding φωτογράφιση. Μαζί με τον Πόλυ και την Κατερίνα λοιπόν κατευθυνθήκαμε προς την Χαλκιδική με σκοπό την μοναδική αυτή φωτογράφιση του ζεύγους πριν από τον γάμο.

Στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, σε ένα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο μέρος, το Ποσείδι, όπου κυριαρχεί έντονα το στοιχείο της φύσης, φτάσαμε με την Κατερίνα και τον Πόλυ για να πραγματοποιήσουμε την φωτογράφιση μας. Το μελλόνυμφο ζεύγος, υπήρξε τόσο ενθουσιασμένο κατά την διάρκεια της φωτογράφισης αναμένοντας την ημέρα του γάμου του με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε μαζί πολύ όμορφες εικόνες. Το καταπράσινο σημείο που επιλέξαμε, η χρυσή αμμουδιά και το μπλε της θάλασσας, προσέδωσαν απίστευτο κάλλος και μοναδικό χαρακτήρα στην φωτογράφισή μας. Τα χρώματα του δειλινού και η μεθυστική ατμόσφαιρα του καλοκαιριού έκαναν την ημέρα αυτή ακόμη πιο όμορφη.

Η σπίθα που υπάρχει στα μάτια του Πόλυ και της Κατερίνας κάθε φορά που κοιτάζονται ή αγγίζονται, προκαλεί τον θαυμασμό. Είναι τόσο σπουδαίο που αποτυπώσαμε αυτές τις όμορφες στιγμές του ευτυχισμένου ζευγαριού λίγες μέρες πριν από τον γάμο του, σε ένα από τα πιο αγαπημένα του μέρη στην Χαλκιδική, όχι μόνο επειδή θα κοσμήσουν το Ευχολόγιό του όπου αγαπημένα πρόσωπα θα γράψουν τις ευχές τους και θα απολαύσουν την φωτογράφιση, αλλά και επειδή θα είναι σε θέση να θυμούνται μια υπέροχη ημέρα της ζωής τους πριν από τον γάμο τους μέσω μιας επαγγελματικής φωτογράφισης, δοσμένης με πολύ θέρμη και ενθουσιασμό.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ
Δείτε ακόμη..