Βαγγέλης & Νάσια Φωτογράφιση Ευχολογίου στο δάσος

Φωτογράφιση πριν τον γάμο στο Δάσος

Φωτογράφιση πριν τον γάμο στο Δάσος

Μια από τις αγαπημένες μου φωτογραφίσεις ευχολογίου είναι εκείνη της Νάσιας και του Βαγγέλη. Οι δυο τους, έχοντας τα χαριτωμένα σκυλάκια τους μαζί, φάνηκαν πολύ ενθουσιασμένοι με την εξόρμησή μας στην φύση. Η φωτογράφιση του ευχολογίου μας ξεκίνησε με έναν χαλαρό περίπατο ανάμεσα στα πανύψηλα πεύκα.
Το ζευγάρι συνεπαρμένο από το γεγονός του γάμου τους που πλησίαζε, τόλμησε τρυφερές κινήσεις και χειρονομίες που φανέρωσαν το δέσιμο και τα συναισθήματά του. Η πανέμορφη Νάσια, με βλέμμα γεμάτο λατρεία προς τον Βαγγέλη εμφανίστηκε τόσο λαμπερή σε όλες τις φωτογραφίες. Ο Βαγγέλης, πολύ συγκινημένος και χαρούμενος με την παρουσία της αγαπημένης του δίπλα του, δεν έπαψε να εκπέμπει θετική ενέργεια και διάθεση.
Το φιλικό κλίμα και η χημεία που αναπτύξαμε με το ζευγάρι, μας έφερε πολύ κοντά προετοιμάζοντας μας για την ημέρα του γάμου του. Οι όμορφες φωτογραφίες μας θα ενσωματωθούν στο ευχολόγιο του γάμου της Νάσιας και του Βαγγέλη ενώ οι λευκές του σελίδες θα γεμίσουν με τα πολύτιμα λόγια και τις ευχές από όλα τα άτομα που αγαπούν.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ
Δείτε ακόμη..