Φωτογράφιση πριν το γάμο στην Χαλκιδική

Φωτογράφιση ευχολογίου Κατερίνα & Νικόλας

Φωτογράφιση ευχολογίου Κατερίνα & Νικόλας

Η pre wedding φωτογράφιση για την δημιουργία του Βιβλίου Ευχών της Κατερίνας και του Νικόλαου πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Χαλκιδική, ένα μήνα πριν από τον γάμο τους. Η τοποθεσία που επιλέξαμε, ανάμεσα σε λιβάδια και λοφάκια, ήταν λουσμένη με το βουκολικό στοιχείο και το χρυσαφένιο φως του καλοκαιρινού ήλιου. Στοιχεία που ευνόησαν την φωτογράφιση χαρίζοντάς της χρώμα και ζωντάνια.

Η φωτογράφιση του ζεύγους μας κατέκλυσε με θετικά συναισθήματα, αφενός για τον εκπληκτικό περίπατο στην φύση και την καλύτερη γνωριμία μας και αφετέρου γιατί γεμίσαμε το Ευχολόγιο του ζευγαριού με θαυμάσιες φωτογραφίες που ανέδειξαν την πιο ρομαντική πλευρά τους με φόντο την φύση στα καλύτερά της.

 Έπειτα, κατευθυνθήκαμε προς την βραχώδη παραλία όπου τα χρώματα της δύσης του ηλίου γοήτευαν το τοπίο με τρόπο μοναδικό. Ο Νικόλαος και η Κατερίνα, νιώθοντας πλέον οικεία μπροστά στον φακό κατάφεραν να ξεδιπλώσουν τον πιο ελκυστικό εαυτό τους εμπνέοντάς μας για μια εξέχουσα φωτογράφιση η οποία κόσμησε το Ευχολόγιό τους το οποίο κίνησε των θαυμασμό των αγαπημένων τους προσώπων την ημέρα του γάμου τους.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ
Δείτε ακόμη..