Φωτογραφίες γάμου Patrick & Victoria στη Σκιάθο

Φωτογράφιση γάμου στη Σκιάθο

Φωτογράφιση γάμου στη Σκιάθο

          Ο Patrick και η Victoria θύμισαν σε όσους βρέθηκαν μάρτυρες στον γάμο τους την αληθινή αξία της αγάπης και των συναισθημάτων. Είναι από τα πιο ξεχωριστά ζευγάρια που έχω γνωρίσει και πραγματικά θαύμασα τον τρόπο που εκφράζονται ο ένας για τον άλλο. Οι δυο τους ήρθαν από την Αγγλία με τις οικογένειες τους για να τελέσουν και να γιορτάσουν τον γάμο τους στην πανέμορφη χώρα μας. Ο γάμος τους, καλοκαιρινός και τοποθετημένος στο νησί της Σκιάθου, αποτέλεσε μια αξέχαστη εμπειρία για τους καλεσμένους που προσήλθαν από το εξωτερικό και απογείωσε την φωτογράφιση του γάμου. 

Ο Patrick και η Victoria ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία πέντε χρόνια πριν και δείχνουν ακόμη τόσο ερωτευμένοι, σαν να γνωρίστηκαν εχθές. Κάθε φωτογραφία περιγράφει με καθαρότητα και ειλικρίνεια την προσμονή και τον ενθουσιασμό που αισθάνονται και οι δύο λίγες ώρες πριν συναντηθούν στην εκκλησία. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους απολαμβάνουν χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους, χαλαρώνοντας και διασκεδάζοντας καθώς ετοιμάζονται για την σπουδαία μέρα. Μόλις αντίκρισα λοιπόν την Victoria μέσα στο κατάλευκο νυφικό της και τον Patrick στο ιδιαίτερο κοστούμι του, κατάλαβα αμέσως πως ο φακός θα λατρέψει τον συνδυασμό τους και η φωτογράφισή μας θα αναδείξει όλη την χάρη τους. 

Ως φωτογράφος γάμου αφέθηκα στην εξέλιξη των γεγονότων και κατέγραψα διακριτικά κάθε στιγμή της ημέρας του γάμου. Όταν έφτασε λοιπόν η ώρα της αναχώρησης για την εκκλησία, συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά την βαθιά και έντονη επιθυμία της Victoria και του Patrick να κάνουν αυτό το βήμα. Ο destination γάμος τους στην Σκιάθο, φυσικά τους δικαίωσε καθώς κάθε γωνιά του νησιού αποτελεί οπτική απόλαυση. Η επιλογή του χώρου της τελετής του γάμου, μόνο εξαιρετική μπορεί να χαρακτηριστεί, με χρώματα γαλήνια και θέα που μαγεύει. Ο ερχομός της Victoria ολοκλήρωσε την εικόνα του Patrick και του ξεχωριστού τοπίου. Οι μοναδικές φωτογραφίες που λήφθηκαν στον ειδυλλιακό αυτό τόπο, τόσο του ζεύγους όσο και των καλεσμένων του, θα τους θυμίζουν για πάντα την μαγεία του νησιού. 

Το ζευγάρι δεν έπαψε να εκπλήσσει τους καλεσμένους του, επιλέγοντας έναν παραθαλάσσιο και απίστευτα όμορφα διαμορφωμένο χώρο για το γαμήλιο πάρτι του. Οι πιο στενοί συγγενείς έλαβαν τον λόγο και συγκίνησαν τους πάντες με όσα είπαν. Οι ομιλίες τους φυσικά τοποθετήθηκαν με πολύ χιούμορ και το γέλιο εναλλασσόταν με την συγκίνηση συνεχώς. Η νύφη και ο γαμπρός ευχαρίστησαν όσους στάθηκαν κοντά τους και χάρισαν μοναδικά λόγια αγάπης ο ένας για τον άλλο. Τις ομιλίες διαδέχθηκε ξέφρενος χορός και η πίστα γέμισε με όλο τον κόσμο να διασκεδάζει με την ψυχή του. Η φωτογράφιση του γάμου περιλαμβάνει τις αστείες, τις όμορφες και τρυφερές στιγμές που προέκυψαν την ξεχωριστή αυτή ημέρα του γάμου της Victoria και του Patrick.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Φωτογραφία γάμου
Δείτε ακόμη..