Φωτογράφιση γάμου Μαρία & Γιάννης - Σέρρες Palace

Φωτογράφιση Γάμου στο Σέρρες Palace

Ο Γιάννης και η Μαρία, δεν άργησαν να καταλάβουν το δέσιμο που τους ενώνει και να πάρουν την μεγάλη απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27-5-17. Ο γάμος τους υπήρξε elegant όπως ακριβώς ταιριάζει στο προφίλ του ταιριαστού ζευγαριού.

Γαμπρός και νύφη, ετοιμάστηκαν στα σπίτια τους στις Σέρρες. Αμέτρητοι φίλοι του ζευγαριού, όπως φυσικά και η οικογένεια τους, συγκεντρώθηκαν από νωρίς για να βοηθήσουν στις προετοιμασίες του μέλλοντος ζεύγους.

Το μυστήριο του γάμου τελέσθηκε σε λόφο στο Σιδηρόκαστρο, σε μια ιδιαίτερη εκκλησία που είναι χτισμένη μέσα στα βράχια. Το γεγονός της αναπάντεχης βροχής δεν ανησύχησε καθόλου τους καλεσμένους αλλά ούτε και την νύφη, η οποία απόλαυσε την μεγάλη διαδρομή μέχρι να συναντήσει τον αγαπημένο της έξω από την εκκλησία. Ο Γιάννης υπήρξε ιδιαίτερα συγκινημένος περιμένoντας την αγαπημένη του Μαρία, ενώ συγγενείς και φίλοι σχημάτιζαν ένα πολύ όμορφο περιβάλλον που προσέδωσε μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα στο βίντεο γάμου.

Το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε φωτογράφιση που κάναμε στα βουνά του Σιδηρόκαστρου. Το ερωτευμένο ζευγάρι, με κινήσεις στοργής και τρυφερότητας, γέμισε όμορφες εικόνες την φωτογράφισή μας, όπως και το βίντεο γάμου φυσικά. Τα σύννεφα που βρίσκονταν πολύ χαμηλά στον ουρανό, ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο το όλο ρομαντικό ύφος των εικόνων μας.

Η δεξίωση του γάμου διεξήχθη στο Serres Palace, όπου όλοι οι καλεσμένοι διασκέδασαν με το ζευγάρι, δημιουργώντας πολύ όμορφες αναμνήσεις και έντονες στιγμές που χάρισαν ένα ξεχωριστό ύφος στη φωτογραφεία γάμου.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..