Οι ωραιότερες στιγμές από το 2016

Οι Καλύτερες φωτογραφίες γάμου από το 2016 by POVstudio


To 2016 υπήρξε μια χρονιά γεμάτη με νέες εμπειρίες και όμορφες στιγμές. Γνωρίσαμε νέο κόσμο στο ξεκίνημα της νέας τους ζωής και ζήσαμε μαζί τους αυτή την τόσο ιδιαίτερη μέρα για τους ίδιους μέσα από τους φακούς μας!

Η έμπνευση, η δημιουργικότητα και η περιπέτεια για άλλη μια φορά αποδείχθηκαν πιστοί σύντροφοι. Από την Θεσσαλονίκη, σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε ορεινούς προορισμούς καθώς και στα όμορφα νησιά μας ταξιδέψαμε σε όμορφους τόπους που βρεθήκαμε να φωτογραφίζουμε υπέροχους γάμους.

Στην πορεία αυτή γνώρισα δεκάδες ζευγάρια, τόσο ενδιαφέροντα και διαφορετικά μεταξύ τους όσο και όμοια, καθώς η αγάπη και η αφοσίωση υπήρξαν σε κάθε περίπτωση δυνατός κρίκος ανάμεσα σε γαμπρό και νύφη.

Τα χαμόγελα, η λάμψη και η θετική ενέργεια όλων των ζευγαριών υπήρξαν τα σημαντικότερα στοιχεία που οδήγησαν σε κάθε επιτυχημένη φωτογράφιση γάμου. Παρόντες αλλά πάντοτε διακριτικοί βρεθήκαμε κοντά στο ζευγάρι από το ξεκίνημα της ημέρας μέχρι το τέλος και δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας έτσι ώστε όλες οι μεγάλες και οι μικρές υπέροχες στιγμές τους να αποτυπωθούν με χάρη και ευλάβεια. 

Έτσι λοιπόν, κλείνοντας μια ακόμη εντυπωσιακή και παραγωγική χρονιά μέσα από τις καλύτερες φωτογραφίες μας. Ευχαριστούμε όλα τα ζευγάρια που μας κατέστησαν μέρος της ημέρας του γάμου τους και μας έδωσαν την ευκαιρία να αναδείξουμε μέσα από την δουλειά μας όλες τις συγκινήσεις, την προετοιμασία, την ένταση και την ευτυχία που περιέβαλλε την μέρα εκείνη.

Έκτορας & Χριστίνα 

www.povstudio.gr

www.ektorasnikolakis.gr


arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..