Φωτογράφιση γάμου στην Θεσσαλονίκη - Βαγγέλης & Νάσια

Χειμερινός γάμος στο Porto Palace

H Kυριακή 8-1-17 υπήρξε μια ξεχωριστή ημέρα για τον Βαγγέλη και την Νάσια, καθώς ήταν η μέρα που ένωσαν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ένας εντυπωσιακός χειμερινός γάμος στην Θεσσαλονίκη που που με γέμισε έμπνευση και ζήλο ως φωτογράφο γάμου.

Το πρωινό με βρήκε στο σπίτι του Βαγγέλη στην Θεσσαλονίκη όπου ο ίδιος ξεκίνησε την προετοιμασία για να οδηγηθεί γαμπρός στην Εκκλησία, στο πλευρό της Νάσιας. Η αντροπαρέα του τηρώντας την παράδοση τον ξύρισε και στην συνέχεια τον βοήθησε να ντυθεί. Το μαύρο κοστούμι του τόνισε άψογα τα αρρενωπά χαρακτηριστικά του και ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την γοητεία του.Το ποτό και οι πλάκες δεν έλειψαν από την συντροφιά ενώ ένα μόνιμο χαμόγελο φώτιζε τα πρόσωπα συγγενών και φίλων.

Tην ίδια στιγμή στο Πανόραμα, η Νάσια, εύθυμη με την γλυκιά φυσική της ομορφιά, δεν άργησε να μεταμορφωθεί σε μια λαμπερή νύφη γεμάτη χάρη. Το πλούσιο νυφικό της και το μακρύ λευκό βέλο υπήρξαν άξια θαυμασμού. Το σπίτι, γεμάτο χαρά και θετική ατμόσφαιρα, άρχισε να πληθαίνει συνεχώς από τον ερχομό αγαπημένων προσώπων.

Γαμπρός και νύφη, συναντήθηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας φορώντας το πιο όμορφο χαμόγελό τους. Το μυστήριο εξελίχθηκε μέσα σε εύφορο κλίμα έντονων συναισθημάτων, προσφέροντας μια μοναδικά ρομαντική φωτογράφιση γάμου.

Ο υπέροχος χειμερινός γάμος του Βαγγέλη και της Νάσιας έκλεισε με τον πιο εκπληκτικό τρόπο. Το PORTO PALACE φιλοξένησε το πάρτυ που ακολούθησε, όπου η διασκέδαση και οι πρωτότυπες χορευτικές φιγούρες δεν είχαν τελειωμό.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..