Φωτογράφος γάμου Δημήτρης & Yoke

Αμερικάνικος γάμος στην Θεσσαλονίκη

Το ταξίδι της Yoke και του Δημήτρη ξεκινά από μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Το Manhattan σε σαγηνεύει είτε το έχεις επισκεφτεί, είτε απλώς βλέπεις τις φωτογραφίες από τους χαρακτηριστικούς και τεράστιους ουρανοξύστες του. 

Από την Αμερική στην Ελλάδα λοιπόν! Συγκεκριμένα η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της, η Θεσσαλονίκη, που κλέβει καρδιές με τον κοσμοπολίτικο αέρα της και τη φυσική της ομορφιά. 

Ο λόγος του ταξιδιού ο γάμος τους, σε έναν από τους αρχαιότερους ναούς της πόλης, αναγνωρισμένος ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, της Αγία Σοφίας.

Η Yoke προετοιμάστηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο Daios Luxury Living με  μαγευτική θέα στην πόλη. Στο πλευρό της ταξίδεψαν για να είναι αγαπημένοι φίλοι από την Ιαπωνία, την Κίνα και την Αμερική. Το υπέροχα κομψό και σικάτο νυφικό της συμπλήρωσε το επιβλητικό καπέλο του οίκου Balmain. Η ασιατική ομορφιά της Yoke κάνει ξεχωριστή κάθε φωτογραφία. 

Την επιμέλεια της οργάνωσης και του στολισμού είχε η εταιρία Motif Events. Το αποτέλεσμα ήταν άρτιο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Ο Δημήτρης περίμενε με αγωνία την νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας. Όταν η Yoke έφτασε στην εκκλησία οι καλεσμένοι δεν σταμάτησαν λεπτό να χειροκροτούν. 

Μετά την τελετή ακολούθησε η καθιερωμένη φωτογράφιση του ζευγαριού. Η μεγάλη γιορτή ολοκληρώθηκε στο Azzurro Bar Restaurant. Το ζευγάρι εντυπωσίασε με την είσοδό του στον χώρο. Με κεφάτη διάθεση διασκέδασαν τη νύχτα του γάμου τους. Δεν έλειψαν οι παραδοσιακοί Ελληνικοί χοροί, το άφθονο αλκοόλ και η βραδιά απογειώθηκε όταν μία Γιαπωνέζα φίλη της Yoke χόρεψε εντυπωσιακό belly dancing αφήνοντας άφωνους όλους τους καλεσμένους. Ως φωτογράφος γάμου δεν σταμάτησα λεπτό να φωτογραφίζω τις πιο γλυκές αναμνήσεις του ζευγαριού από την ημέρα του γάμου τους.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..