Φωτογραφία γάμου στo Αιγές Μέλαθρων | Παναγιώτης & Όλγα

Φωτογραφίες γάμου στη Βέροια

Η Όλγα και ο Παναγιώτης μοιράστηκαν μαζί  μας την πιο όμορφη στιγμή της ζωή τους. Σας παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες από την ημέρα του άκρως καλοκαιρινού γάμου τους. 

Η προετοιμασία του ζευγαριού ξεκίνησε από νωρίς το πρωί. Στο σπίτι της Όλγας, η αδερφή της στόλιζε την αυλή με λευκές κορδέλες και λουλούδια καθώς κατεύθαναν οι φίλες της νύφης για να την ντύσουν. 

Παράλληλα, στο πατρικό σπίτι του Παναγιώτη φίλοι και συγγενείς αφού τον ξύρισαν, τον έντυσαν με το κοστούμι του ακολουθώντας πιστά τις παραδόσεις. Τα αγόρια μεταξύ τους έκαναν πειράγματα και η μητέρα του τους καμάρωνε από την άκρη του σαλονιού. 

Το νυφικό της Όλγας ήταν τόσο ξεχωριστό και όμορφο. Οι φίλες τις δεν άφησαν στιγμή να περάσει χωρίς γέλια και χαρά. Το πρόσωπό της νύφης έλαμπε, σε κάθε φωτογραφία του γάμου αποτυπώνεται η λάμψη και η κομψότητα που τόσο παραμυθένια και ρομαντικά εξέπεμπε την ημέρα του γάμου της. 

Η στιγμή της συνάντησής τους ήταν η πιο δυνατή φωτογραφικά. Το ζευγάρι είναι πολύ νέο και δεν μπορούσε να κρύψει την αγωνία αλλά και τον ενθουσιασμό που είχε ταυτόχρονα. Ο Παναγιώτης φίλησε την Όλγα και την συνόδεψε μέσα στην εκκλησία όπου ολοκληρώθηκε το μυστήριο του γάμου. Η συγκίνηση των οικείων τους προσώπων ήταν ολοφάνερη. 

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο Αιγές Μέλαθρων, Ξενοδοχείο της Βέροιας. Το ζευγάρι όταν έφτασε στο χώρο έκανε πολύ δυνατή είσοδο χορεύοντας ασταμάτητα το αγαπημένο τους τραγούδι. Γρήγορα ξεσήκωσαν τους καλεσμένους και τις οικογένειες τους, και έτσι το πάρτυ κράτησε ως το πρωί. Οι φωτογραφίες γάμου θα μείνουν ένα ανεξίτηλο και γλυκό ταξίδι στην κοινή τους ζωή.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..