Φωτογράφιση γάμου στο Σούνιο της Αθήνας

Φωτογραφίες γάμου - Mary & JanWicher στην Αθήνα

Φωτογραφίες γάμου - Mary & JanWicher στην Αθήνα

 Όταν σκέφτομαι το Σούνιο δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό: ο Ναός του Ποσειδώνα και ο γάμος του Jan με την Mary. Ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε στο Άμστερνταμ, ζει στο Νotting Hill και ενώθηκε με τα δεσμά των όρκων του στο μαγευτικό Σούνιο. Ο Jan και η Mary, λάτρες του καλού κρασιού, επέλεξαν το Κτήμα Χατζή για την πραγματοποίηση της τελετής του γάμου τους, ονειρικού συνδυασμού βουνού και θάλασσας, ιδανικού για φωτογράφιση γάμου.

Η φύση λοιπόν χάρισε απλόχερα την ομορφιά στο ειδυλλιακό Κτήμα Χατζή, η οποία σφραγίστηκε με τις πινελιές που έβαλε η Έλενα Παλαιολόγου από την  Mya Wedding, η σχεδιάστρια του γάμου και το έκανε ξεχωριστό.

Λυσίανθος, άσπρα τριανταφυλλάκια, κλαδιά ελιάς και κληματαριές με σταφύλια στόλιζαν το κτήμα, καθώς και άνετες θέσεις για τους καλεσμένους ειδικά σχεδιασμένες για την χαλάρωση και την απόλαυση της θέας. Ένα βουκολικό τοπίο με αξεπέραστη ομορφιά και αρώματα που αμβλύνουν τις αισθήσεις, ένα αρχοντικό με φινέτσα και αρχιτεκτονική μιας άλλης εποχής που σε καλεί να ζήσεις το παραμύθι και ένα ζευγάρι τόσο αισιόδοξο και ερωτευμένο, είναι όλα όσα ζητά ένας φωτογράφος γάμου.

Η Mary επέλεξε ένα χειροποίητο νυφικό Γαλλικού στυλ του σχεδιαστή Rime Arodaky, ρομαντικό και σικ αλλά κάπως εναλλακτικό και ροκ ταυτόχρονα. Η ανθοδέσμη της αποτελούνταν από κλαδάκια ελιάς και άσπρα τριανταφυλλάκια. Η εικόνα ολοκληρωνόταν με τον απόλυτα κομψό JanWicher και το όλο φόντο φυσικά, σχεδιασμένο ώστε να αποδώσει την πιο εκλεπτυσμένη πλευρά της Ελλάδας, κάνοντας την φωτογραφία γάμου ανυπέρβλητα γοητευτική.

Το ζεύγος αντάλλαξε όρκους ενώπιων των αγαπημένων του προσώπων, γεμίζοντας ένταση και συγκίνηση την ήδη θετικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, ενώ η δύση του ηλίου στόλιζε με χρυσαφένιες αποχρώσεις το υπέροχο αυτό σκηνικό κάνοντας την μετάβαση στην δεξίωση ακόμη πιο παραμυθένια. Το γλέντι που ακολούθησε έκανε αυτήν την μέρα να κλείσει δυναμικά και να μείνει αξέχαστη τόσο στο υπέροχο ζευγάρι και τους καλεσμένους του όσο και σε έμενα και την ομάδα μας  POV STUDIO που απαθανατίσαμε όλες τις ξεχωριστές στιγμές της ημέρας εκείνης.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΑΜΟΣ
Δείτε ακόμη..