Φωτογράφιση γάμου στο Lezazou Θεσσαλονίκης

Φωτογραφίες γάμου - Mary & Oscar στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες γάμου - Mary & Oscar στη Θεσσαλονίκη

Ένας καλοκαιρινός γάμος στην Θεσσαλονίκη

 Όταν ο Oscar και η Μαρία μας πήραν τηλέφωνο για τον γάμο τους, χαρήκαμε όσο θα χαιρόμασταν και για δύο πολύ καλούς μας φίλους. Με το ζευγάρι είχαμε συναντηθεί  σε αρκετούς γάμους στο παρελθόν. 

Η Μαρία, απίστευτα γοητευτική  γυναίκα με χαμόγελο που αφοπλίζει γνώρισε τον Οscar στην Ολλανδία και τα τελευταία χρόνια ζουν μαζί στο Λονδίνο. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 21 Αυγούστου στην Αγία Σοφία Θεσσαλονίκης. Λιτό και σικ ήταν το νυφικό που επέλεξε η Μαρία, σε στενή γραμμή και αυστηρό ύφος, ωστόσο απόλυτα θηλυκό με κάθετο άνοιγμα μπροστά στο στήθος  και ανοιχτή πλάτη που κολάκευε το καλλίγραμμο σώμα της. Η ίδια ετοιμάστηκε στο σπίτι της στο Πανόραμα ενώ ο αγαπημένος της στην σουίτα του ξενοδοχείου Hotel Nikopolis. Ο Oscar μέσα στο αξεπέραστα κομψό μπλε κοστούμι του στάθηκε επάξια δίπλα στην νύφη και μαζί απέδωσαν μια εκλεπτυσμένη ομορφιά στην φωτογραφία γάμου.

Επρόκειτο για έναν καλαίσθητο και κομψό γάμο με βάση το λευκό χρώμα, το οποίο έσπαγαν πολύχρωμες πινελιές χάρη στα μπουκέτα από Urban Jungle ανθούρια, phalaenopsis και σολινταγκο που στόλιζαν τον χώρο της εκκλησίας, ενώ το μπουκέτο της Μαρίας αποτελούνταν από λευκά κρίνα. Στοιχεία που ενισχύουν θετικά την φωτογράφιση του γάμου προσφέροντας της ακόμη μεγαλύτερη χάρη. 

Η λειτουργία διεξήχθη σε δύο γλώσσες εκπλήσσοντας το ζευγάρι, εφόσον πολλοί από τους φίλους και συγγενείς ταξίδεψαν από το εξωτερικό για να παρευρεθούν στην τελετή. Η λήξη του μυστηρίου συνοδεύτηκε από φρέσκια λεμονάδα και αρωματικό νερό στον χώρο του προαυλίου.

Η δεξίωση που ακολούθησε επιτελέσθηκε στο Les Zazous, χώρος καταπληκτικά διαμορφωμένος, απόλυτα εκλεπτυσμένος, με θέα στην νέα παραλία, ο οποίος έγινε ακόμη ομορφότερος με την επιμέλεια της Mya Wedding Έλενα Παλαιολόγου που επιμελήθηκε τον σχεδιασμό του γάμου. Μπουκέτα αποτελούμενα από Urban Jungle ανθούρια, phalaenopsis, σολινταγκο  και  γκουσμανια στόλιζαν τον χώρο ενώ στην είσοδο υπήρχε το βιβλίο των Ευχών που περιλάμβανε την pre wedding φωτογράφιση του ζευγαριού στο Λονδίνο. Ο ουρανός γέμισε χρώματα και λάμψη από τα πυροτεχνήματα που ανήγγειλαν την είσοδο του ζευγαριού πυροδοτώντας τον ενθουσιασμό του πλήθους, ο οποίος συνοδεύτηκε από δυνατά χειροκροτήματα. Μια εικόνα που λάτρεψα ως φωτογράφος γάμου.

Η δεξίωση ξεκίνησε δυναμικά με χορό και πολύ κέφι και συνεχίστηκε έτσι καθώς υπήρχε  open bar με απίθανα cocktail που ξετρέλαναν τον κόσμο. Το ζευγάρι διασκέδασε μέχρι το πρωί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, έχοντας πλέον στην καρδιά τους τις πιο έντονες και όμορφες αναμνήσεις.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΑΜΟΣ
Δείτε ακόμη..