Φωτογράφιση γάμου στη Θεσσαλονίκη - Βούλα & Δημήτρης

Φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Κυβέλη

Φωτογράφιση γάμου στο Κτήμα Κυβέλη

Η φωτογραφία γάμου του Δημήτρη και της Βούλας είναι τόσο εκπληκτική, όσο ήταν και εκείνη η ημέρα. Αυτό φυσικά είναι το αποτέλεσμα της δυνατής σχέσης που ενώνει το ταιριαστό ζευγάρι.

Ο Δημήτρης ετοιμάστηκε στο πατρικό του σπίτι. Η διακόσμηση του χώρου με τα δεκάδες κάδρα φανερώνουν το ιδιαίτερο γούστο της οικογένειας και λειτούργησαν θετικά στην φωτογράφιση της προετοιμασίας του γαμπρού. Ο Δημήτρης, αφού ξυρίστηκε με την συντροφιά του κουμπάρου και των φίλων του, ντύθηκε γαμπρός, έτοιμος πλέον να αντικρίσει μια από τις πιο όμορφες στιγμές τις ζωής του.
Η Βούλα, πανέμορφη ως γυναίκα και, άκρως εντυπωσιακή ως νύφη, ξεκίνησε να ετοιμάζεται από νωρίς παρέα με τις φίλες της. Το εκθαμβωτικό νυφικό έστρωσε πάνω της τόσο όμορφα και έδειξε απίστευτα στην φωτογράφισή της. Η οικογένεια της, πάντα στο πλευρό της, την θαύμασε βαθύτατα περήφανη και συγκινημένη.

Η στιγμή της συνάντησης του ζεύγους απείχε μόλις λίγα λεπτά. Και όταν η ώρα έφτασε και γαμπρός και νύφη βρέθηκαν έξω από την πόρτα της εκκλησίας, όλα είχαν πάρει πλέον τον δρόμο τους, οι μεγάλες συγκινήσεις ήταν αναμενόμενες. Η τελετή ξεκίνησε με νότες ευτυχίας και αγάπης να πλανιούνται στην ατμόσφαιρα και έκλεισε θεαματικά με την έξοδο του αντρόγυνου από την εκκλησία και την βροχή από ρύζι και χαμόγελα που ακολούθησε. 

Αμέσως μετά το μυστήριο, κατευθυνθήκαμε μαζί με το ζευγάρι και τους κουμπάρους στο σκάφος της αδερφής του Δημήτρη. Εκεί απόλαυσαν όλοι νόστιμες λιχουδιές και φωτογραφήθηκαν περνώντας όμορφα το απόγευμα πριν από το πάρτι του γάμου.

Η δεξίωση του γάμου έγινε στο Κτήμα Κυβέλη. Η είσοδος του ζευγαριού σηματοδότησε και την έναρξη του πάρτι. Ξέφρενοι ρυθμοί και αγαπημένα χορευτικά κομμάτια ακούστηκαν και η πίστα γέμισε αμέσως. Κανείς δεν ξέφυγε από την επιθυμία για χορό και η διασκέδαση δεν τελείωσε παρά πολλές ώρες αργότερα.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΑΜΟΣ
Δείτε ακόμη..