Φωτογράφος γάμου Tuomas & Evelin

Φωτογραφία γάμου στo Beach Bar DEL MARE στην Χαλκιδική

Φωτογραφία γάμου στo DEL MARE στην Χαλκιδική

Ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια, ο Tomas και η Evelin παντρεύτηκαν στην μοναδική Χαλκιδική. Ήρθαν από την Φιλανδία όπου ζουν μόνιμα και μας έδειξαν πόσο πολύ θαυμάζουν και αγαπούν την χώρα μας. Δεκάδες φίλοι από το εξωτερικό ακολούθησαν το αγαπημένο ζευγάρι στην Ελλάδα για να παρευρεθούν στον γάμο του. Eτοιμάστηκαν όλοι μαζί και απόλαυσαν την διαδικασία στο έπακρο με ποτό και καλή παρέα δίπλα από την πισίνα. Ξεκινήσαμε λοιπόν την φωτογράφιση της ημέρας του γάμου μέσα σε αυτό το εύθυμο και φιλικό κλίμα.

Ο γάμος τελέσθηκε στην παραθαλάσσια εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Με έντονη την παρουσία του φυσικού περιβάλλοντος και της καλοκαιρινής αύρας, μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα περίμενε συγγενείς και φίλους. Ο Tuomas, φορώντας ένα σκούρο μπλε κοστούμι που τόνιζε τα γαλανά μάτια του, περίμενε υπομονετικά την Evelin, κρατώντας το μπουκέτο με τα λευκά άνθη που επέλεξε για την αγαπημένη του. Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στο άκουσμα της κόρνας του γαμήλιου αμαξιού και η νύφη ξεπρόβαλε προκαλώντας το έντονο χειροκρότημα του κόσμου. Το νυφικό της, λιτό και αστραφτερό στα πλάγια χάρη στο κέντημα με τις πούλιες, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Ως φωτογράφοι γάμου βεβαιωθήκαμε πως καμία σημαντική στιγμή από την συνάντηση του ζευγαριού δεν έλειψε από τις εικόνες μας.

H φωτογράφιση αμέσως μετά το μυστήριο, ήταν ένα από τα ομορφότερα σημεία της ημέρας. Πιασμένοι από το χέρι, o Tuomas και η Evelin κατηφόρισαν τα μονοπατάκια προς την βραχώδη παραλία όπου φωτογραφήθηκαν. Η συντροφιά της θάλασσας πάντα ευνοεί την δημιουργικότητα γι’ αυτό και όλοι ευχαριστηθήκαμε τόσο πολύ τον περίπατο όσο και τις φωτογραφίες που τραβήξαμε. Στη συνέχεια οδηγηθήκαμε στo Beach Bar DEL MARE όπου έγινε η δεξίωση του γάμου. Ανάμεσα από δέντρα ελιάς, δίπλα από την θάλασσα, χάρη στις καταπληκτικές εγκαταστάσεις του εντυπωσίασε όλους τους καλεσμένους και υπήρξε η ιδανική επιλογή για το πάρτι του γάμου. Η μητέρα της Evelin μίλησε ενώπιον όλων για την κόρη της και τον άνδρα που επέλεξε να παντρευτεί, προκαλώντας όμορφα συναισθήματα στους ίδιους. Αμέσως μετά ο πρώτος χορός του ζευγαριού μας συνεπήρε όλους και οι φωτογραφίες του γάμου αποδείχθηκαν μοναδικές μέχρι το τέλος της ονειρικής ημέρας.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..