Φωτογραφίες Γάμου στη Θεσσαλονίκη - Μαρία & Γιάννης

Φωτογράφος Γάμου στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες Γάμου στη Θεσσαλονίκη - Μαρία & Γιάννης

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Εκκλησία του Άι Γιάννη του Πρόδρομου έγινε ο γάμος του Γιάννη και της Μαρίας. Μοναδική η επιλογή του Ιερού Ναού, χάρη στην ιδιαιτερότητα της υπόγειας τοποθεσίας του και τον καταπράσινο φροντισμένο κήπο του. Τον στολισμό του χώρου επιμελήθηκε ο γνωστός εικαστικός καλλιτέχνης Μάριος Ελευθεριάδης, στενός φίλος της Μαρίας. Το ντεκόρ περιλάμβανε μια σύνθεση από περίτεχνα σκεύη πορσελάνης και χρωματιστές ορχιδέες, ενώ λευκά ροδοπέταλα τόνιζαν τον ρομαντισμό της ημέρας. Η φωτογράφιση του γάμου λοιπόν ξεκίνησε μέσα σε αυτό το εκπληκτικό σκηνικό, ιδανικό να υποδεχτεί το ζευγάρι και τους καλεσμένους.

Ο Γιάννης κατέφθασε φυσικά πριν από την αγαπημένη του, φορώντας ένα βαθύ μπλε κοστούμι και λευκό πέτο. Οι καλεσμένοι άρχισαν να πληθαίνουν και σύντομα η νύφη έκανε την εμφάνισή της. Μέσα σε ένα λευκό λιτό φόρεμα, η Μαρία έκανε την είσοδό της στον χώρο. Ο Γιάννης συγκινημένος δεν έπαψε να την κοιτά και να χαμογελά όσο εκείνη πλησίαζε κοντά του. Το μπουκέτο που κρατούσε από ολόλευκα άνθη και ζωηρόχρωμα πράσινα φύλλα βρήκε την θέση του στα χέρια της Μαρίας. Οι φωτογραφίες του γάμου περιλαμβάνουν τόσο τον ενθουσιασμό στα πρόσωπα των μελλονύμφων όσο και σε εκείνα των αγαπημένων τους προσώπων.

Η φωτογράφιση του γάμου συνεχίστηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Με μοναδική θέα στον Θερμαϊκό κόλπο. Η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα της παραθαλάσσιας πόλης μας γέμιζε θετικά αισθήματα και τόσο το ζευγάρι όσο και εγώ ως φωτογράφος γάμου απολαύσαμε τις στιγμές δίπλα από την θάλασσα. Η είσοδος του ζευγαριού στο Porto Palace ήταν υπέροχη και δυναμική, απογειώνοντας την φωτογράφιση του γάμου. Όλοι διασκέδασαν απίστευτα και απέκτησαν τις πιο όμορφες αναμνήσεις από τον γάμο της Μαρίας και του Γιάννη.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..