Φωτογράφος γάμου Μηχάλης & Jane

Φωτογραφία γάμου στo Polis Convention Center

O Mιχάλης και η Jane, ταξίδεψαν στην Ελλάδα από το Λονδίνο όπου ζουν μόνιμα, για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους έτσι όπως τον ονειρεύτηκαν. Με φίλους και καλεσμένους από διάφορα μέρη του κόσμου, προβλεπόταν ότι μας περίμενε μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα και μια ξεχωριστή φωτογράφιση γάμου.

Στο πατρικό του Μιχάλη, συγκεντρώθηκαν δεκάδες φίλοι του που τον βοήθησαν να ετοιμαστεί και κράτησαν ανεβασμένο το κέφι με χορό και πολλές πλάκες. Παραδοσιακή μουσική συνόδεψε την προετοιμασία και όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του γαμπρού δεν έπαψαν να χαμογελούν, κάνοντας την φωτογράφηση του γάμου απολαυστική. Την ίδια στιγμή η Jane είχε καλέσει τις φίλες της στο σπίτι όπου θα ετοιμαζόταν η ίδια. Η τοποθεσία του βρισκόταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με θέα τον Λευκό Πύργο. Η Jane φόρεσε ένα από τα ομορφότερα νυφικά που έχουμε ποτέ φωτογραφήσει. Εφαρμοστό, elegant, με μακρύ σκίσιμο στο πόδι και ανοιχτή πλάτη, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες. Μεγάλη ήταν η συγκίνηση για τον πατέρα της ο οποίος είδε το φόρεμα για πρώτη φορά. 

Το μυστήριο έλαβε χώρα στον Άγιο Ελευθέριο στην Θεσσαλονίκη. Ο γαμπρός έφτασε στον χώρο με ζωντανή μουσική από όργανα και όλη την παρέα του να ακολουθεί χορεύοντας τα παραδοσιακά ακούσματα. Το σκηνικό προσέφερε μεγάλη ευθυμία στους καλεσμένους και προκάλεσε χειροκροτήματα. Η Jane έφτασε ύστερα από λίγη ώρα με ένα κλασικό  αυτοκίνητο και δυο τους οδηγήθηκαν πολύ ευτυχισμένοι μέσα στον ναό. Στολισμένος με μπουκέτα από φύλλα ελιάς και τριαντάφυλλα, ο εσωτερικός χώρος της εκκλησίας προσέφερε την ιδανική ατμόσφαιρα για την τέλεση του γάμου. Με την λήξη της θρησκευτικής τελετής, ο Μιχάλης και η Jane αντάλλαξαν ρομαντικούς όρκους αγάπης προκαλώντας έντονα συναισθήματα ο ένας στον άλλον, κάτι που αποτυπώθηκε χαρακτηριστικά στις φωτογραφίες του γάμου.

Η ρομαντική φωτογράφιση του ζευγαριού έγινε την ίδια μέρα. Συμπεριλάβαμε το κλασικό αυτοκίνητο φυσικά, αφού έδεσε εκπληκτικά με την εικόνα του ζευγαριού και γέμισε το φόντο πίσω από το ζευγάρι. Στην συνέχεια το ζευγάρι οδηγήθηκε στο Polis όπου έγινε η δεξίωση του γάμου. Σύμφωνα με το αγγλοαμερικάνικο έθιμο όσοι συγγενείς και φίλοι επιθυμούσαν έλαβαν τον λόγο και μίλησαν ενώπιων των καλεσμένων. Πιο συγκινητικός από όλους ήταν ο λόγος του γαμπρού ο οποίος μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για την αγαπημένη του. Η βραδιά κύλησε πολύ ζωηρά και όμορφα με αποκορύφωμα την στιγμή που οι φίλοι του γαμπρού, κρατώντας τον ψηλά σε μια καρέκλα, τον έφεραν μέσα με το theme song από το Lion King να παίζει. Με την είσοδό τους στην πίστα, παρουσίασαν ένα χορευτικό ειδικά για την νύφη. Σύντομα η πίστα γέμισε και όλοι διασκέδασαν μέχρι το ξημέρωμα.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..