Φωτογραφία γάμου - Ηλίας & Sarah

Φωτογραφίες γάμου στην Καβάλα

O  Ηλίας και η Σάρα ζουν στην Γαλλία. Για την τέλεση του γάμου τους ήρθαν στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Καβάλα, από όπου κατάγεται ο Ηλίας. Η παραλιακή πόλη, με τα έντονα χρώματα και την ζωηράδα της, μας γέμισε θετικά συναισθήματα την ημέρα του γάμου. Η φωτογράφιση των μελλονύμφων ξεκίνησε στα σπίτια όπου οι δυο τους άρχισαν να ετοιμάζονται.

   

Στο πατρικό σπίτι του Ηλία, στολισμένο με λευκές κορδέλες και άνθη προς τιμήν του χαρμόσυνου γεγονότος, ο γαμπρός ξυρίστηκε από τους φίλους του σύμφωνα με το παραδοσιακό έθιμο. Στη συνέχεια φόρεσε το μπλε κοστούμι του με το γαλάζιο παπιγιόν, που πολύ όμορφα το ταίριαξε η Σάρα με άλλα δύο πανομοιότυπα πάνω στα παπούτσια του. Οι φωτογραφίες μας αποτυπώνουν την εύθυμη, φιλική ατμόσφαιρα και τον ενθουσιασμό της οικογένειας του γαμπρού λίγες ώρες πριν από τον γάμο.

Η νύφη ετοιμάστηκε σε ένα πολύ όμορφο σπίτι με θέα σε ένα από τα λιμανάκια της Καβάλας. Οι αγαπημένες φίλες της Σάρα φυσικά ταξίδεψαν από την Γαλλία για να βρεθούν στον γάμο της. Το νυφικό που επέλεξε ήταν λιτό και εφαρμοστό στο επάνω μέρος ενώ φάρδαινε πλησιάζοντας προς την ουρά του. Η Σάρα έγινε μια πανέμορφη νύφη. Όλη η οικογένεια και οι φίλοι της Σάρας φάνηκαν να διασκεδάζουν την διαδικασία της προετοιμασίας γι’ αυτό και οι οικογενειακές φωτογραφίες ήταν ένα από τα αγαπημένα σημεία της ημέρας.

Ο Άγιος Σύλλας φιλοξένησε όλους τους καλεσμένους για την τέλεση του γάμου της Σάρας και του Ηλία. Ως φωτογράφοι γάμου δώσαμε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια του γάμου, από τον στολισμό έως τα ανυπόμονα πρόσωπα των καλεσμένων και του γαμπρού για την άφιξη της νύφης. Η Σάρα έφτασε και κρατώντας τον Ηλία από το χέρι ήταν έτοιμοι να στεφθούν σύζυγοι. 

Η ημέρα μας συνεχίστηκε δίπλα από την θάλασσα, όπου πραγματοποιήσαμε μια ξεχωριστή φωτογράφιση με το ζευγάρι. Κάθε φωτογράφος γάμου επιδιώκει την άνεση του ζευγαριού μπροστά από τον φακό, έτσι ώστε να επιτύχει τις ιδανικότερες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου του. Το τιρκουάζ αμάξι με το οποίο κατέφθασε η νύφη στην εκκλησία, εντάχθηκε φυσικά στην φωτογράφισή μας χάρη στην ιδιαιτερότητά του.

Το πάρτι του γάμου έγινε στο ALMYRA Beach Bar στην Καβάλα. Το ζευγάρι κατέφθασε 

πεζό μέσω της παραλίας, ενώ πυροτεχνήματα και πυρσοί που κρατούσαν οι καλεσμένοι έκαναν εντυπωσιακή την είσοδό τους. Οι παραδοσιακοί χοροί ξεκίνησαν και η βραδιά συνεχίστηκε με ποικιλία μουσικής και πολλές φωτογραφίες από το ζωηρό πάρτι του γάμου.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SLIDESHOWS
Δείτε ακόμη..