Δημήτρης & Βούλα - Ρομαντική Φωτογράφηση πριν τον γάμο

Φωτογράφηση Pre Wedding στη Θεσσαλονίκη

Φωτογράφηση Pre Wedding στη Θεσσαλονίκη

Όλα τα ζευγάρια απολαμβάνουν την εμπειρία μιας επαγγελματικής φωτογράφισης που τους επιτρέπει ταυτόχρονα να είναι αυθόρμητοι και άνετοι. Αυτός είναι ο ρόλος της pre-wedding φωτογράφισης, όπου μια καθημερινή βόλτα του ζευγαριού σε ένα όμορφο μέρος, μπορεί να μετατραπεί σε αιώνια, απτή ανάμνηση, με την επιμέλεια του φωτογράφου.

Ο Δημήτρης και η Βούλα, έχουν ένα τόσο ισχυρό δέσιμο μεταξύ τους που είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί με λόγια. Μέσα από την φωτογράφισή τους όμως μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από την αγάπη και τον έρωτά τους. Λαμπεροί και ευτυχισμένοι, αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι, απολαμβάνουν την βόλτα μας δίπλα στην θάλασσα. Η Βούλα, με το λευκό, αέρινο φόρεμά της, υπήρξε τόσο αιθέρια δίπλα στον γοητευτικό, μέλλοντα σύζυγό της, Δημήτρη. Είναι και οι δύο τους πολύ όμορφοι άνθρωποι που γίνονται ακόμη ομορφότεροι όταν βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλον.
Ο χρόνος που πέρασα μαζί με την Βούλα και τον Δημήτρη ήταν απολαυστικός. Μέσα από την φωτογράφισή μας μπόρεσα να τους γνωρίσω καλύτερα και να με γνωρίσουν κι εκείνοι. Το ζευγάρι φάνηκε να λάτρεψε τις τελικές φωτογραφίες και να απόλαυσε την ημέρα εκείνη όσο κι εγώ ο ίδιος ως φωτογράφος.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ
Δείτε ακόμη..