Φωτογράφιση pre-wedding - Αστέρης & Ιζαμπέλα

Φωτογραφία wishbook πριν το γάμο στη Χαλκιδική

Φωτογραφία wishbook πριν το γάμο στη Χαλκιδική

H pre-wedding φωτογράφιση αποτελεί πάντα μια από τις αγαπημένες εμπειρίες των ζευγαριών μας αλλά και δική μου. Το ζευγάρι, ενθουσιασμένο και ευτυχισμένο καθώς πλησιάζει η ημερομηνία του γάμου, φωτογραφίζεται ανέμελο και πολύ ερωτευμένο.
Ο Αστέρης και η Ιζαμπέλλα λοιπόν, ταξίδεψαν από την Γερμανία και το Βέλγιο για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους στην πατρίδα του γαμπρού, την Ελλάδα. Λίγες μέρες πριν από το μεγάλο γεγονός συναντηθήκαμε για την pre-wedding φωτογράφισή τους στην μοναδική Χαλκιδική. Ξεκούραστοι και πολύ όμορφοι και οι δυο τους, πρόβαλαν μια υπέροχη εικόνα τους στην φωτογράφισή μας.
Ξεκινήσαμε λοιπόν έναν μικρό περίπατο μέσα από το πυκνό δασάκι που φαίνεται στις φωτογραφίες με κατεύθυνση προς τα καταγάλανα παράλια της Χαλκιδικής. Η γαλήνη της θάλασσας και η ποιητικότητα του καλοκαιρινού βασιλεύοντος ήλιου, χαλάρωσαν πολύ το ζευγάρι, το οποίο φάνηκε να λατρεύει ο φακός. Με σφιχτά πιασμένα τα χέρια τους, ο Αστέρης και η Ιζαμπέλα δεν έπαψαν στιγμή να εκφράζουν την αγάπη τους.
Μια προσεγμένη, επαγγελματική φωτογράφιση λοιπόν, όπως αυτή που πραγματοποιήσαμε με την Ιζαμπέλα και τον Αστέρη, εκτός του ότι χαρίζει τόσο δυνατές εικόνες στο ζευγάρι, είναι και μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργηθεί μια πολύ όμορφη σχέση ανάμεσα στον φωτογράφο και τους μελλόνυμφους πριν από τον γάμο τους.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ
Δείτε ακόμη..