Φωτογραφίες από την βάπτιση της Ανδριάνας

Φωτογραφίες Βάπτισης Ανδριάνας στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες Βάπτισης Ανδριάνας στη Θεσσαλονίκη

Αισθάνομαι πάντα πολύ ενθουσιασμένος όταν πρόκειται να φωτογραφίσω μια βάπτιση. Αυτή τη φορά, η Ανδριάνα ήταν το μωράκι που επρόκειτο να βαπτιστεί, τον Ιούνιο του 2017. Λίγο πριν το μεσημέρι λοιπόν, συνάντησα την οικογένεια της Ανδριάνας στο σπίτι της, όπου και ξεκινήσαμε την φωτογράφιση της ημέρας. Όλοι ετοιμάστηκαν φορώντας τα καλά τους και αφού φωτογραφήθηκε η πανέμορφη τριμελής οικογένεια, αναχωρήσαμε για την εκκλησία.

Την βάπτιση θα φιλοξενούσε ο Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέου, εκκλησία θαυμαστή χάρη στην περίτεχνη αρχιτεκτονική της. Ο στολισμός όπως και οι μπομπονιέρες της βάπτισης κυμάνθηκαν σε χρωματισμούς του απαλού ροζ και βεραμάν. Η χρωματική αυτή παλέτα τηρήθηκε και από την οικογένεια της Ανδριάνας δημιουργώντας μία πολύ άρτια εικόνα για την φωτογράφιση της βάπτισης.
Το μυστήριο σύντομα ξεκίνησε με την κατήχηση του παιδιού και συνεχίστηκε με την κολυμπήθρα και το λάδωμα. Αφού λοιπόν η Ανδριάνα φόρεσε το λευκό φορεματάκι και τον σταυρό που της χάρισε ο νονός της, η τελετή ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία όπως και η φωτογράφιση της βάπτισης. Συγκινημένοι οι γονείς και οι συγγενείς της μικρής παρακολούθησαν το μυστήριο μέχρι το τέλος του και στη συνέχεια οδηγήθηκαν όλοι μαζί στον εξωτερικό χώρο.
Ως φωτογράφος βάπτισης απόλαυσα όπως πάντα την παρουσία μου κοντά στην οικογένεια. Η Ανδριάνα μαζί με τους γονείς της φωτογραφήθηκαν έξω από την εκκλησία χαρίζοντας μου τα πιο όμορφα χαμόγελα τους. Η φωτογράφιση της βάπτισης κάπου εδώ τελείωσε και η μικρή Ανδριάνα πολύ ήρεμη και γλυκιά συνέχισε να απολαμβάνει αγκαλιές και χάδια με τους γονείς της.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ
Δείτε ακόμη..