Η φωτογράφιση του μικρού Ευάγγελου στην Αθήνα

Φωτογραφίες Βάπτισης Αθήνα

Φωτογραφίες Βάπτισης Αθήνα

O Ευάγγελος βαπτίστηκε τέλη Μαρτίου του 2017. Ο χειμώνας μάς είχε πια αποχαιρετήσει και η φύση ξαναζωντάνευε ενώ η άνοιξη έκανε σιγά σιγά την εμφάνισή της. Η λιακάδα και ο ζεστός καιρός ήταν το πιο όμορφο ξεκίνημα για να συνεχίσει ευχάριστα η μέρα όλων για την βάπτιση του Ευάγγελου. Η οικογένεια με υποδέχτηκε στο σπίτι της στην Εκάλη, Αθηνών. Οι γονείς του μικρού ήταν, όπως θα περίμενε κανείς, πολύ χαρούμενοι και πολύ συγκινημένοι με το γεγονός. Ο Ευάγγελος μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του φωτογραφήθηκαν στο χαριτωμένο παιδικό δωμάτιό τους και στη συνέχεια όλοι ετοιμάστηκαν για να οδηγηθούν προς την εκκλησία.
Το κίτρινο χρώμα κυριάρχησε στον στολισμό της εκκλησίας ενώ οι μπομπονιέρες ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπες αφού η καθεμία έγραφε το όνομα των μικρών φίλων του Ευάγγελου κάνοντάς την λίγο πιο προσωπική και ξεχωριστή. Η οικογένεια και οι συγγενείς άρχισαν να συγκεντρώνονται και όταν έφτασε η προκαθορισμένη ώρα όλοι κατευθύνθηκαν προς το εσωτερικό της εκκλησίας.
Οι γονείς και η νονά του Ευάγγελου στάθηκαν κοντά στον ιερέα και το μυστήριο έμελλε να ξεκινήσει. Και οι τρεις τους υπήρξαν κομψοί και λαμπεροί, πολύ ευτυχισμένοι με την παρουσία τους στον χώρο του ναού. Η κολυμπήθρα ήταν επίσης στολισμένη με κίτρινα τριαντάφυλλα όπως και ο εξωτερικός χώρος. Ο Ευάγγελος δεν έκλαψε σχεδόν καθόλου με τις βουτιές στην κολυμπήθρα προς έκπληξη όλων, ενώ μας χάρισε πολύ αστείες εκφράσεις στην φωτογράφιση της βάπτισης.
Αφού τελείωσε το μυστήριο, το Κτήμα ΝΙΚΟΛΕΛΗ ήταν η επόμενη στάση συγγενών και φίλων, όπου θα γίνονταν το τραπέζι της βάπτισης. Ο χώρος είχε στολιστεί άψογα διατηρώντας το ύφος του γενικού στολισμού σε αποχρώσεις του κίτρινου και το αστέρι ως βασικό σχήμα. Το ευχολόγιο του Ευάγγελου, τοποθετημένο στην υποδοχή έμελε να γεμίσει με ευχές από όλα τα πρόσωπα που τον αγαπούν. Στον χώρο υπήρξε φυσικά και παιδότοπος για την ευχαρίστηση όλων των παιδιών ενώ οι ενήλικες αφού έφαγαν χόρεψαν και διασκέδασαν κι εκείνοι. Η ημέρα έκλεισε με οικογενειακή φωτογράφιση και πολύ μεγάλα χαμόγελα.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ
Δείτε ακόμη..