Φωτογράφιση στην Σαμοθράκη - Η μικρή Πελίνα

Φωτογραφίες Βάπτισης Πελίνα στην Σαμοθράκη

Φωτογραφίες Βάπτισης Πελίνα στην Σαμοθράκη

Βάπτιση Πελίνα

Στο Θρακικό Πέλαγος ταξιδέψαμε αυτή τη φορά, με τελικό προορισμό την Σαμοθράκη. Η βάπτιση της μικρής Πελίνας ήταν αυτή που μας οδήγησε στο πανέμορφο νησί και μας χάρισε μεγάλες στιγμές, χάρη στην εκπληκτική ομορφιά του τόπου που μας περιέβαλε και την φωτογράφιση βάπτισης που πραγματοποιήσαμε με θέμα το γλυκό μωράκι..
Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου, η Σαμοθράκη ξεχειλίζει από πράσινο, δημιουργώντας ένα απίστευτο σκηνικό για την φωτογράφιση της βάπτισης. Μια βόλτα λοιπόν με τους εκπληκτικούς γονείς της Πελίνας και την ίδια, κοντά στην ανθισμένη γη του νησιού και τις πεντακάθαρες παραλίες, ήταν ό,τι χρειαζόμασταν για να εκπληρώσουμε μια μοναδική φωτογράφιση γεμάτη οικογενειακή ατμόσφαιρα και θετική ενέργεια.
Η μέρα της βάπτισης της μικρής Πελίνας έφτασε. Φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία για να παρακολουθήσουν την τελετή με μεγάλη προσμονή και τρυφερά χαμόγελα. Η μικρούλα ήταν ιδιαίτερα ζωηρή και ανήσυχη καθ' όλη την διάρκεια του μυστηρίου, πράμα που ωστόσο δεν μας εμπόδισε από το να απομείνουμε με μια πανέμορφη φωτογράφιση βάπτισης που εμπεριέχει όλες τις δυνατές συγκινήσεις της ημέρας.

arrow left ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ
Δείτε ακόμη..